Γιώργος Αποστολάκης : Τα αυτογκόλ από τον κύριο Κασόλα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό

 


Στο προσωπικό του προφίλ facebook ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας Γιώργος Αποστολάκης έγραψε: Και τα αυτογκόλ συνεχίζονται….. Τα αυτογκόλ από τον κύριο Κασόλα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό κάτι το οποίο θα συνεχίζει να εκθέτει τον ίδιο και πρόσωπα που ίσως να μην φταίνε.....



Και τα αυτογκόλ συνεχίζονται…..
Τα αυτογκόλ από τον κύριο Κασόλα συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό κάτι το οποίο θα συνεχίζει να εκθέτει τον ίδιο και πρόσωπα που ίσως να μην φταίνε.
 Αυτογκόλ νούμερο 1.
Ο κος Κασόλας βιάστηκε πολύ να κατακρίνει το έργο που αφορά το Εθνικό Στάδιο Βόνιτσας.Πριν δημοσιεύσετε κάτι , να γνωρίζετε σε τι αναφέρεστε και να περιμένετε την ολοκλήρωση του έργου. Εάν δεν γνωρίζετε , ρωτήστε !!! Όσο δεν ρωτάτε θα εκτίθεστε και μαζί με εσάς και άτομα τα οποία ίσως να μην φταίνε . Καλό θα ήταν να περιμένετε κάτι να ολοκληρωθεί , διότι το ψέμα έχει κοντά ποδάρια .Ειδικά για ένα έργο το οποίο είναι πραγματικό στολίδι για την πόλη της Βόνιτσας και τους συμπολίτες μας.Να υπενθυμίσουμε ότι έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του Εθνικού Σταδίου, συνεχίζουμε με την Δεύτερη φάση και το έργο αυτό δεν συναντάται εύκολα ακόμα και σε διπλανούς νομούς.
Αυτογκόλ νούμερο 2.
Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύσατε μια φωτογραφία που αφορούσε εργασίες στην περιοχή των ΚΤΕΛ. Να σας ενημερώσουμε προκειμένου να μην εκτίθεστε άλλο ότι το έργο αφορούσε την τοποθέτηση υπόγειων κάδων. Δυστυχώς προσπαθείτε ψευδώς να περάσατε το μήνυμα ότι καταστρέφουμε ένα έργο που έγινε πριν τρεις μήνες. Είστε όντως μηχανικός; Η χρησιμοποίηση του συγκεκριμένου υλικού (κυβόλιθος) αφαιρείται εύκολα , δεν καταστρέφεται και μπορεί να επανατοποθετηθεί,ή να χρησιμοποιηθεί αλλού, γι’αυτό χρησιμοποιείται σχεδόν από όλους τους δήμους της Χώρας.
Αυτογκόλ νούμερο 3.
Σε πρόσφατο άρθρο του ο κ. Κασολας έθιξε το θέμα της Πολεοδομίας. Να του υπενθυμίσουμε ότι ο πρόεδρος του ΤΕΕ Αιτ/νίας ζητά ευθύνες από το κράτος και τονίζει την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού. Είμαστε από τους δήμους που με ουσιαστικές παρεμβάσεις στα όργανα της ΚΕΔΕ, αλλά και στους αρμόδιους υπουργούς αναδείξαμε την υποστελέχωση όλων των υπηρεσιών στους δήμους της χώρας.Εσείς την τετραετία που ήσασταν τι κάνατε; Ας αναζητήσετε και ο ίδιος, ή μάλλον ας καταλάβετε και ας κατανοήσετε ποιος ευθύνεται για την υποστελέχωση των δήμων.Είμαστε στην πρώτη γραμμή και θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε για το καλό των δημοτών.Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία πρόσληψης μηχανικών μέσω των διαδικασιών του ΑΣΕΠ κατόπιν αποφάσεως του κράτους και όχι των δήμων.
Όσον αφορά όλα τα παραπάνω το μόνο που προσπαθείτε να κάνετε είναι να ρίχνετε λάσπη στον ανεμιστήρα.Δυστυχώς παρότι είστε νέος οι εξελίξεις φαίνεται να σας έχουν ξεπεράσει.Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για τους συμπολίτες μας, μετά θετικά και μετά λάθη μας, τα οποία θα γίνουν και προσπαθούμε να τα περιορίσουμε . Όποιος κάνει μόνο κριτική με ψέματα και συκοφαντίες δυστυχώς δεν έχει μέλλον.
Δύναμη πολιτών Συνεχίζουμε….





Σχόλια