Η ένταξη του έργου της ύδρευσης με το μεγαλύτερο ποσό που έχει χρηματοδοτηθεί ποτέ ο Δήμος Ξηρομέρου (6 εκατομμύρια ευρώ)

 


Ημερομηνία 4.3.2022
Δελτίο τύπου.

Η ένταξη του έργου της ύδρευσης με το μεγαλύτερο ποσό που έχει χρηματοδοτηθεί ποτό ο Δήμος Ξηρομέρου (6 εκατομμύρια ευρώ), εκπληρώνει μια από τις βασικές μας προεκλογικές δεσμεύσεις......


Τον Ιούνιο του 2021, με πολύ δουλειά, κατατέθηκαν από την δημοτική αρχή, δέκα (10) πλήρεις και ώριμες μελέτες, για αντίστοιχα δέκα (10) προτάσεις χρηματοδότησης, συνολικού προϋπολογισμού 11.009.114,73 €, για ένταξη σε πολλαπλές δράσεις του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης (ΑΤ).
Η δουλειά ήταν συλλογική και ευχαριστούμε πολύ το προσωπικό της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας και της Ιερής Πόλεως Μεσολογγίου, τους ειδικούς συνεργάτες, τους υπαλλήλους του Δήμου στην Επιτροπή Διερεύνησης Τιμών, τις διαχειριστικές αρχές του Υπουργείου Εσωτερικών για την άψογη συνεργασία και υποστήριξη, τους αιρετούς που βοήθησαν και κάθε ενεργό πολίτη που είχε συνεισφορά.
Συνεχίζουμε με πολύ δουλειά... δουλειά... και δουλειά, αλλάζοντας κάθε ημέρα τον Δήμο Ξηρομέρου, έχοντας ανοικτά τα αυτιά και το νου μας, λαμβάνοντας υπ’ όψη την βάσιμη και καλοπροαίρετη κριτική, τις ορθές παρατηρήσεις και τις προτάσεις που κατατίθονται απ’ όπου και αν προέρχονται, προχωρούμε σε διορθωτικές κινήσεις όπου απαιτείται. Για εμάς η επαφή με την κοινωνία, είναι το οξυγόνο και η δύναμη μας.
Έφτασε η στιγμή που η μεγάλη προσπάθεια ξεκίνησε να αποδίδει καρπούς:

Ένταξη στην πρόσκληση ΑΤ14, με τίτλο «Ελλάδα 1821 – Ελλάδα 2021» με χρηματοδότηση 37.200 €.
Ένταξη στην πρόσκληση ΑΤ01, με τίτλο «Υποδομές ύδρευσης» με χρηματοδότηση 6.050.000 €, το μεγαλύτερο ποσό χρηματοδότησης στον Δήμο Ξηρομέρου.
Πιστοί στην δέσμευσή μας να δίνουμε τις λύσεις, με στόχους, σχεδιασμό, δουλειά, έργα και αποτέλεσμα.
Οι δημότες είναι αδιάψευστοι μάρτυρες και συμπαραστάτες της προσπάθειάς μας.
Θέλουμε να κλείσουμε θυμίζοντας κάτι που είναι στην διακήρυξη αρχών της παράταξης μας και για εμάς είναι σημαντικό.
Και στην περίπτωση του προγράμματος Αντώνης Τρίτσης, τα έργα που θα ενταχθούν και θα υλοποιηθούν, δεν ανήκουν στον εκάστοτε Δήμαρχο και στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή, ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ
ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ – ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΩΡΑ




Σχόλια

  1. Σημασία έχει να πετύχει η προσπάθεια των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου μας στο θέμα της ένταξης των τεχνικών έργων και μεχρι την κατασκευή των αναγκαίων τεχνικών εργων για την κοινωνία του δήμου μας.
    Ως δημοτική και προοδευτική παράταξη στην 《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》 συνεχίζουμε την δημιουργική αντιπολίτευση δηλαδή σε θετικές δημοτικές αποφάσεις θα λέμε ως δημοτική παράταξη ΝΑΙ και σε τυχόν λάθος δημοτικές αποφάσεις θα λέμε ΟΧΙ και σταθερά θα λέμε ΟΧΙ στην πολιτική μικροπρέπεια μεμονωμένων αντιπολιτευτικών και δημαγωγικών δημοτικών παρατάξεων του δήμου μας που αρνούνται να αναγνωρίσουν αδιαμφισβήτητες θετικές για τον δήμο μας ανακοινώσεις.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου