ΑΥΤΟΣΧΕΔΙΑ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥΕικόνες Εγκατάλειψης . Πάει καιρός τώρα που τα ογκώδη αντικείμενα “χάσκουν” εκεί σε δημόσια θέα αμάζευτα..

Σε  πολύ μεγάλη εστία ρύπανσης,  εξελίσσεται η αυτοσχέδια χωματερή στην είσοδο της πόλης του Αστακού  που δημιούργησαν ασυνείδητοι, οι οποίοι πετούν σχεδόν καθημερινά ογκώδη αντικείμενα , μπάζα, κλαδιά , σκουπίδια και κάθε λογής απορρίμματα, που θέλουν να ξεφορτωθούν .

Οι  αγανακτισμένοι περίοικοι εκφράζουν τα παράπονα τους και καταγγέλλουν  ότι καθημερινά αντικρίζουν αυτήν την εικόνα που θεωρείται ντροπή , καθώς βρίσκεται δίπλα στο δρόμο στην είσοδο της πόλης και είναι ορατή από  τους επισκέπτες της πόλης

 Δυστυχώς αυτή  η αυτοσχέδια χωματερή , χρησιμοποιείται  σε γνώση των τοπικών αρχών, και ο  χώρος είναι παρατημένος στην τύχη του εδώ και πολύ καιρό και το πρόβλημα συνεχώς μεγαλώνει 

Η Δημοτική Αρχή πλέον αντιμετωπίζει  τέτοιες καταστάσεις ως κάτι αναμενόμενο, έως και φυσιολογικό -αν κρίνει κανείς τουλάχιστον από το γεγονός ότι δεν έχει γίνει ακόμη κάποια δραστική ενέργεια για την καταπολέμηση του φαινομένου.

Ιδιώτες αλλά και επιχειρήσεις έχουν βρει έναν εύκολο και ανέξοδο τρόπο να ξεφορτώνονται κάθε λογής παλιό ή άχρηστο υλικό πετώντας το, ο καθείς  όπου τον βολεύει.

Είναι λογικό ότι η Δημοτική Αρχή έχει την κύρια ευθύνη  , αλλά και εμείς σαν πολίτες δυσκολεύουμε τα πράγματα, κάνοντας την κατάσταση ακόμα πιο δύσκολη. 

ΒΕΛΟΥΤΣΑ....


Σχόλια


  1. Δεν είναι η μοναδική .
    Στον δήμο υπάρχουν πάνω από 80 χωματερές .
    Αλλά που φιλότιμο στον Τριανταφυλλάκη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου