Νικόλαος Ζώγας : Το συνοθύλευμα που διέπει την διοίκηση της Δημοτικής Αρχής το πληρώνουν οι Δημότες.

 



Ο Δήμος μας κύριοι χρειάζεται να διοικείται από προσγειωμένους με την πραγματικότητα ανθρώπους, χρειάζεται σοβαρότητα, υπευθυνότητα και πάνω απ όλα σεβασμό στους ανθρώπους που έδωσαν την ευκαιρία σε ανθρωπους να τους διοικήσουν για να έχουν τα αυτονόητα στον τόπο που αγαπάνε και ζουν.

Ύστερα από 2,5 χρόνια διοίκησης της Δημοτικής Αρχής, όσον αφορά την κατάρτιση του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού,έχουν συμβεί τα εξής:
Στην 1η κατάρτιση τον Μάρτιο του 2020 ήταν δικαιολογημένη η καθυστέρηση λόγω απειρίας της νέας Δημοτικής Αρχής.
Στην 2η κατάρτιση τον Μάρτιο του 2021 η απειρία έδειχνε να συνεχίζεται φέρνοντας πίστα αντίγραφα της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής, με την δικαιολογία ότι βρήκαν έναν διαλυμένο Δήμο και πως στην επόμενη κατάρτιση θα ήταν συνεπείς και θα τα έφερναν εγκαίρως και όχι στο παρα πέντε!!!

Αλλά πώς να γίνουν όλα αυτά που είναι αυτονόητα;
Υπάρχει χρόνος; Θα διερωτάται κανείς, Αφού όλη τη μέρα τρέχουν να προλάβουν.....
Φωτογραφίες... συνεντεύξεις....

Φυσικά και δεν μένει χρόνος για τέτοια σοβαρά θέματα διότι την σκυτάλη την έχουν δώσει στο “Θεαθηναι” .

Αγαπητοί Συνδημότες, ένα Τεχνικό Πρόγραμμα το οποίο φτιάχνεται από τις ανάγκες που έχουν όλες οι Τοπικές και Δημοτικές Κοινότητες, και ένας Προϋπολογισμός τα οποία μαζί είναι ο κορμός για την σωστή λειτουργία του Δήμου τους δείχνεις περισσότερη σημασία και το ολοκληρώνεις στην ώρα του 31 Δεκεμβρίου του 2021.

Με το να το πηγαίνεις για ψήφιση την προ τελευταία μέρα της παράτασης με  περισσή αλαζονεία, δείχνει απλά Αδυναμία Διοίκησης !!!!!

Λυπάμαι πραγματικά για τα όσα συμβαίνουν στον τόπο μας και γι αυτούς που μας διοικούν οι οποίοι εκλέχτηκαν από το 75% με 60% αποχή!!!!


 Με εκτίμηση 
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου.

Ζώγας Νικόλαος 

Σχόλια

  1. Με την ευκαιρία της εν λόγω ανάρτησης για θέματα του δήμου μας θα ήθελα να ρώτήσω τον δημοτικό σύμβουλο
    του δήμου μας Κ. Νίκο Ζώγα
    -εάν συμφωνεί πολιτικά ή διαφωνεί πολιτικά με την προσπάθεια απι τις υπηρεσίες του δήμου μας για την επανεκκίνηση και κατασκευή του σημαντικού τεχνικού εργου περιβαλλοντικής αναβάθμισης -βιολογικός καθαρισμός
    σε περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Αλυζίας του δήμου μας.
    Καλημέρα σας Κ. Νίκο Ζώγα
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Σαχλαμάρες κύριε Γιαννέλη .
    Αυτό σύσσωμη η Αντιπολίτευση το ψήφισε ,αλλά εσύ ή κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις ή καταλαβαίνεις όποτε είσαι απλά προβοκάτορας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε με το σχόλιο 11:23 μ.μ.
    ίσως δέν ετυχε να γνωρίζεις ότι υπήρχαν και απόντες δημοτικοί συμβουλοι της αντιπολιτευσης κατα την πρόσφατη ψηφοφορία στο Δ.Σ. του δήμου μας για το συγκεκριμένο θέμα και γι' αυτό τον λόγο και η ερωτηση μου στον δημοτικο συμβουλο του δήμου μας Κ. Νίκο Ζώγα.
    Καλημέρα Φιλε συνδημότη μας !
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο ΝΙΚΟΣ ΖΩΓΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου