Χωρίς απαρτία το Δημοτικό Συμβούλιο – Σε αδιέξοδο η… μειοψηφία του ΤριανταφυλλάκηΔύσκολες μέρες διανύει η δημοτική αρχή του Γιάννη Τριανταφυλλάκη που από ισχυρή πλειοψηφία στις δημοτικές εκλογές του 2019, κατάντησε σε μια ισχνή μειοψηφία που αδυνατεί να διοικήσει και να επιλύσει τα μεγάλα προβλήματα του Δήμου Ξηρομέρου.


Οι δυο σημερινές συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έγιναν ποτέ, καθώς  δεν συμπληρώθηκε ο απαιτούμενος αριθμός Δημοτικών Συμβούλων για την επίτευξη απαρτίας.

 Αυτό αποδεικνύει την πολιτική απομόνωση που βιώνει η διοικούσα παράταξη του Γιάννη Τριανταφυλλάκη που πλέον δεν μπορεί να λάβει αποφάσεις και ούτε καν να περάσει το Τεχνικό Πρόγραμμα και τον Προϋπολογισμό του 2022 του Δήμου Ξηρομέρου.


Η αντιπολίτευση, συμπεριλαμβανομένων των Συμβούλων που αποχώρησαν από τη διοίκηση, με αυτό τον έμμεσο τρόπο διαμαρτυρίας, στέλνουν ένα ισχυρό μήνυμα προς τον Δήμαρχο για την απαξίωση του Σώματος και του οργάνου, για την ελλιπή ενημέρωση και τις αντιδημοκρατικές διαδικασίες που έχουν οδηγήσει σε μια τοπική ολιγαρχική οπισθοδρόμηση τον Δήμο Ξηρομέρου.

Σχόλια