Κομπλίτσης Αποστόλης για ΠΟΑΥ: δυναμικές κινητοποιήσεις και περισσότερη ενημέρωση στους πολίτες του Ξηρομέρου

 
Φίλες και φίλοι Ξηρομερίτες, χαιρετίζω μία ακόμη εκδήλωση ενημέρωση της Επιτροπής Αγώνα για τις υδατοκαλλιέργειες στην περιοχή μας και θα ήθελα να ακουστούν δύο κουβέντες και από εμένα.
 
Καλές οι συναντήσεις και απαραίτητες με τους θεσμικούς παράγοντες, καλές και οι συγκεντρώσεις ενημέρωσης της Επιτροπής Αγώνα. Από την ενημέρωση που έχω έως τώρα, οι συναντήσεις με τον Υπουργό της Κυβέρνησης ήταν άκαρπες.
 
Η κυβερνητική πλειοψηφία στην Περιφέρεια ψήφισε υπέρ των υδατοκαλλιεργειών. Ευτυχώς ο Δήμος Ξηρομέρου και οι πολιτικές παρατάξεις (εκτός ελαχίστων που κάνουν νάζια), στηρίζουν αυτόν τον αγώνα. Χωρίς λοιπόν να λέμε πολλές κουβέντες είμαστε μόνοι μας. 
 
Γι’ αυτό πρέπει να πιστέψουμε ότι εμείς και μόνο εμείς ως κάτοικοι και ως πολίτες αυτού του αδικημένου τόπου μπορούμε να σταματήσουμε την περαιτέρω καταστροφή στην περιοχή μας και στο περιβάλλον του παραλιακού μετώπου του Ξηρομέρου.
 
Προτείνω στην Επιτροπή Αγώνα να προβεί σε πιο δυναμικές κινητοποιήσεις και περισσότερη ενημέρωση στους πολίτες του Ξηρομέρου και όχι μόνο.
 
1) Ψήφισμα – καταγγελία ονομαστικά για όλους όσους είναι υπεύθυνοι και μεροληπτούν εις βάρος μας (πολιτικούς, ντόπια και ξένα συμφέροντα).
 
2) Τις ημέρες του Πάσχα, που θα υπάρχει κόσμος στα χωριά μας, δυναμική συγκέντρωση στον Αστακό και σημασιολογικός αποκλεισμός δρόμων, λιμανιών και δημοσίων κτιρίων, για να ακουστεί η φωνή μας τα πέρατα του κόσμου.

Σας ευχαριστώ

Κομπλίτσης Απόστολος

Σχόλια