Παναγιώτης Στάικος :Καταγγελία για εγκατάλειψη , μπόχα, και δυσωδία σε ολόκληρο τον Μύτικα

 

Έναν καφέ θέλησε να πιει σήμερα στον Μύτικα ο αξιαγάπητος σε ολόκληρο το Ξηρόμερο (και όχι μόνο) ,γιατρός και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης  Αναζωογόνηση Ξηρομέρου ,κύριος  Παναγιώτης Στάικος και σύμφωνα με πληροφορίες μας ,πολλοί κάτοικοι βρήκαν την ευκαιρία να του παραπονεθούν για τις άσχημες συνθήκες που είναι αναγκασμένοι να διαβιούν .



Ο γιατρός και δικός τους άνθρωπος στο Δημοτικό συμβούλιο (όπως χαρακτηριστικά δηλώνουν) ,τους  εξέφρασε την αμέριστη  συμπαράσταση του και υποσχέθηκε πως αν οι κάτοικοι του Ξηρομέρου του δώσουν την ευκαιρία στις επόμενες δημοτικές εκλογές , θα διορθώσει τα κακώς πεπραγμένα και τις ελλείψεις που θα κληρονομήσει .





 

Οι κάτοικοι τον χειροκρότησαν και αναθάρρησαν ,γιατί στο πρόσωπο του βρήκαν την ελπίδα , βρήκαν αυτόν που όχι μόνο υπόσχεται ,αλλά είναι σίγουροι πως  θα ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματα τους .




Αναλυτικά η ανάρτηση- καταγγελία του κυρίου Στάικου .

 

Εικόνες από την εγκατάλειψη , μπόχα, και δυσωδία σε ολόκληρο τον Μύτικα μια βδομάδα πριν την Ανάσταση, από τον ανίκανο και ανύπαρκτο κύριο Τριανταφυλλάκη .
Και εκτός από τα σκουπίδια και τα πλαστικά ο Μύτικας πνίγεται στα χορτάρια ακόμη και το στολίδι του Δημοτικού Σχολείου .
Κύριε Πρόεδρε του Μύτικα δεν θα βγάλετε καμιά φωτογραφία από αυτά για να την αναρτήσει ο θλιβερός κύριος Σούλας και οι πατερίτσες Τριανταφυλλάκη το Ξηρόμερο News .!!!!
Οι Φωτογραφίες είναι σημερινές όταν βρέθηκα στον Μύτικα για έναν καφέ.
Ντροπή σε όλους σας .
Αστακός 16/4/2022
Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
Αναζωογόνηση Ξηρομέρου
ΒΕΛΟΥΤΣΑ.....

Σχόλια


  1. Δεν πέρναγε από το μυαλό μου κύριε Στάικο ότι υπάρχει αυτή η κατάσταση στον Μυτικα αν δεν έβλεπα τις φωτογραφίες βρομιάς και έλλειψης φιλότιμου της δημοτικής αρχής .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου