Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παναγιώτης Στάϊκος: Και όταν ο βρωμιάρης δραπετεύει –λακάει, η μπόχα του παραμένει!

 



Αυτή είναι η διαφάνεια του κυρίου Τριανταφυλλάκη ;;;;;


Το φυλλάδιο μας το οποίο θα μοιραστεί πόρτα –πόρτα δείχνει την ενοχή του δημάρχου, ο οποίος δεν τόλμησε ούτε να βγάλει κιχ για να υπερασπιστεί έστω στο ελάχιστο όταν τον σφυροκόπησα προ ημερήσιας διάταξης, για να μάθει ο λαός την αλήθεια και τι έργα θέλει να παραδώσει στην κοινωνία.

Ο κύριος Ρακιντζής ως συνήγορος του Πολίτη, είχε πει ως Συνήγορος του Πολίτη, πως μετά από έρευνες είχε βρεθεί πως ο πρώτος σε Διαφθορά θεσμός είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, η οποία συνήθως αν όχι πάντα είναι αποτέλεσμα της διαπλοκής μεταξύ Εργολάβου, Επιβλεπόντων Μηχανικών (που στην δικιά μας περίπτωση δεν πρόκειται για την κυρία Ραλάτου, η οποία είναι αδαμάντινου ήθους) και του εκάστοτε δημάρχου.

Και ας μου πει κάποιος πως τα πάρα κάτω δεν είναι προς επίρρωση των ανωτέρω;;;;

Μεγάλη Ληστεία στον Εξωτερικό Αγωγό

Ύδρευσης του Αστακού,

Από τα 7.866 κυβικά μέτρα άμμου λείπουν τα 7.806 κυβικά μέτρα άμμου και έριξαν μόνο 60 κ.μ. (Ένα ολόκληρο καράβι) πέρα από τους τοίχους αντιστήριξης που δεν έγιναν πουθενά, το βάθος του αγωγού που δεν ήταν πουθενά 1,50 μέτρα και το πλάτος 1,20 μέτρα όπως προέβλεπε η μελέτη και έτσι η απώλεια των υλικών είναι και πολύ μεγαλύτερη των 120.000 ευρώ, που από εκεί και πάνω η νομοθεσία χαρακτηρίζει κακουργηματικές τέτοιες πράξεις. Φυσικά επόμενο επακόλουθο θα είναι και το ξήλωμα του αγωγού, το οποίο θα υποχρεωθεί να κάνει ο Κ. Τριανταφυλλάκης με άνοιγμα νέας τάφρου δίπλα στον υπάρχοντα αγωγό σε βάθος 1,50 και πλάτος 1,20 μέτρα και άμμο 0,80 μέτρα άμμου σε όλο το μήκος του έργου 4.714 μέτρα η πρώτη φάση και 3.800 μέτρα η δεύτερη φάση όπως προβλέπει η μελέτη του έργου, εκσκαφές σε βραχώδες έδαφος έγιναν σε μήκος μόνο 100 μέτρων στην στροφή πριν από τη γέφυρα Κανδήλια και όχι σε χιλιόμετρα που ανεβάζουν το κόστος των χρημάτων που πλήρωσε ο Δήμος (έχουμε και αντίγραφα ενταλμάτων και πιστοποιήσεις και τα πάντα), για έργα τα οποία βρήκε έτοιμα από τις προηγούμενες Δημοτικές Αρχές και από πλευράς πιστώσεων, τα οποία ήταν στα ταμεία του Δήμου.

Κύριε Τριανταφυλλάκη αυτό το έργο έκτρωμα σκοπεύατε να παραδώσετε στην κοινωνία, αν δεν υπήρχαμε εμείς;;;;;

Ντροπή σας.

Οι συνεργάτες σας γνώριζαν αυτές τις πομπές;

Αν δεν κάναμε εμείς το καθήκον μας να παρακολουθούμε την εξέλιξη αυτής της απάτης τι θα γινόταν; Δεν πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί άνθρωπος, ο οποίος θα παραλάβει αυτό το έκτρωμα και να υπογράψει, ότι όλα έγιναν καλώς και όπως προέβλεπε η μελέτη του έργου.

Και πίστευαν κάποιοι πως μπορούσαν να μας εξαπατήσουν, όταν κάποια μπουμπούκια από το Τεχνικό Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας τους τα "σφύριξαν" όταν πήγα σε αυτούς για να ορίσουν Τεχνικό Πραγματογνώμονα, αφού έριχναν δυο κουβαδάκια άμμου στο τέλος της ταφής του αγωγού κάθε ημέρα και στα υπόλοιπα εκατοντάδες μέτρα ούτε ίχνος άμμου.

Φυσικά και επρόκειτο για ανοησία αφού πίστεψαν πως κατ’ αυτό τον τρόπο θα μπορούσαν να κάνουν ελλιπές και επικίνδυνο έργο αφού δεν είχαν φανταστεί, πως γνωρίζαμε πως σκεπτόντουσαν και σκάβοντας 0,5 και 1 μέτρο από το τέλος βρίσκαμε τον αγωγό χωρίς ίχνος άμμου.

Η υπόθεση προφανώς και θα παραπεμφθεί άμεσα αφενός στον αρμόδιο Εισαγγελέα δια του Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, στον Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης και προς γνώση τους Υπουργούς Εσωτερικών και Δημοσίων έργων καθώς και στον Διευθυντή της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτικής Ελλάδας, όσο και στον Περιφερειάρχη μας. Οι κλέφτες θα πάνε στην φυλακή, εκεί που είναι η θέση τους.

Χωρίς εμάς θα ήταν όλα καλά και ούτε γάτα ούτε ζημιά!!

Ντροπή σας κύριε Τριανταφυλλάκη! 

Dr. Παναγιώτης Στάικος
Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης Αναζωογόνησης Ξηρομέρου

Υ. Γ .
Για ποια Τεχνικά προγράμματα να μιλάμε όταν φτάσαμε στον Ακάθιστο Ύμνο Χριστιανοί και το Πάρκο της έδρας του Δήμου όπως και ολόκληρη η Πόλη, είναι λιβάδι βοσκής πέρας του απέραντου σκουπιδότοπου, που είναι ολόκληρος ο Δήμος .

Αυτή η ζημιά στον αγωγό ύδρευσης στον περιφερειακό δρόμο είναι έτσι πάνω από 6 μήνες . Εάν αυτά δεν συνιστούν την επιτομή της Ανικανότητας και όχι μόνο του δημάρχου τότε τι σημαίνουν για την κοινωνία;;;;;








Σχόλια