Δράση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης στις Φυτείες, για τους δότες μυελού των οστών, με τον Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».



 

 
Ημερομηνία 4-4-2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 2 Απριλίου στην Δημοτική Ενότητα Φυτειών, η εκδήλωση ενημέρωσης για την ευαισθητοποίηση δοτών για την δωρεά του μυελού των οστών, σε συνεργασία με το Σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ».
Η εκδήλωση ήταν η τρίτη κατά σειρά που οργανώθηκε στο Δήμο μας, στο πλαίσιο της συνεργασία μας με το «ΟΡΑΜΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», καθώς πια αποτελούμε συνεργαζόμενο κέντρο με τον εν λόγω φορέα.
Την εκδήλωσε χαιρέτησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φυτειών «Ακαρνανικό Φως» κα Μαριάννα Καπότη, κατόπιν η κα Αλέκα Καραλή έκανε μία εισήγηση με θέμα την αξία του εθελοντισμού, ενώ ο Δήμαρχος κ. Ιωάννης Τριανταφυλλάκης, με μια εμπεριστατωμένη ομιλία ανέπτυξε τι είναι η μεταμόσχευση του μυελού των οστών και τους τρόπους που γίνεται.
Στην συνέχεια η κα Ιωάννα Βαρελά, παρουσίασε το έργο της Ελπίδας, καθώς και την σημασία που έχει για τον πάσχοντα συνάνθρωπο μας, η δωρεά του μυελού των οστών.
Είμαστε περήφανοι για αυτήν την συνεργασία, καθώς και για την εθελοντική προσφορά που δείχνουν οι δημότες μας σε τόσο ευαίσθητα θέματα υγείας, σε μια ιδιαίτερα δύσκολη εποχή.
Τους ευχαριστούμε θερμά για αυτό και ευχαριστούμε όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με δράσεις, που έχουν στόχο την διαφύλαξη, την προάσπιση, την προαγωγή της Δημόσιας Υγείας των συνδημοτών μας.
 
Εκ του Δήμου Ξηρομέρου

Σχόλια