Αποστόλης Πανταζής: δεν εκπροσωπούμε από κανέναν

 

Αποστόλης Πανταζής: δεν εκπροσωπούμε από κανέναν


Αγαπητοί φίλοι,

Χριστός Ανέστη! Καλό μήνα σε όλους!

Συχνά δέχομαι τηλεφωνήματα και μήνυμα από καλούς φίλους όπου με ρωτάνε και δικαίως ενδιαφέρονται να μάθουν για τη μελλοντική μου ενασχόληση με τα κοινά του τόπου μας.

Θέλω λοιπόν να πω,έως σήμερα υπάρχει εκλεγμένη δημοτική αρχή η οποία κρίνεται καθημερινώς όπως κρίθηκαν όλες οι προηγούμενες,τώρα για το ποια είναι η άποψη μου τη κρατώ για εμένα,όπως ο κάθε ένας από εμάς έχει τη δική του άποψη που είτε τη κρατά για τον εαυτό του ή την εκφράζει ανάλογα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν εκπροσωπούμε από κανέναν και αυτό που θα ισχύει για εμένα θα είναι μόνο ότι ακουστεί από εμένα προσωπικά και τίποτα άλλο.

Σαφώς σαν πατριώτης με ενδιαφέρει το καλό του τόπου μου για κάτι που τουλάχιστον με οικονομικό αλλά και προσωπικό κόστος έχω καταβάλει μια δεκαετία τώρα και δε θα σταματήσω να πράττω.

Δεν έχω ανάγκη τη προβολή ούτε τη διαφήμιση,είμαι χορτασμένος από τη ζωή και ικανοποιημένος για τη μέχρι τώρα στα 41 μου έτη προσωπική οικογενειακή και επαγγελματική μου διαδρομή όπου με σκληρή δουλειά δίχως να μου έχει χαριστεί τίποτα συνεχίζω για το καλύτερο πάντα με τη θέληση του ΘΕΟΥ!!!

Παράλληλα είμαι περήφανος για την αξιοπρέπεια και το ήθος που κληρονόμησα από το Πατέρα μου σπουδαία εφόδια για τη ζωή και έτσι προσπαθώ να πορεύομαι,όπως είπε και ο αείμνηστος Γιάννης Λάτσης (μεταξύ όλων των σοφών που έχει πει)για εμένα αποφασίζω μόνο εγώ,δίνω και τη καρδιά μου αλλά όχι εκβιάστηκα.

Σχόλια

 1. Προφανώς και είναι εξίσου ελεύθερο το δημοκρατικό δικαίωμα της έκφρασης και είτε για τους απλούς δημότες και ειτε για τους αιρετούς πολιτικούς εκπροσώπους του δήμου μας και όπως και το πότε και το πώς πολιτικά εκφραζόμαστε για θέματα του δήμου μας.
  Ο Κ. Αποστόλης Ν. Πανταζής υπήρξε αυτοδιοικητικό στέλεχος
  την πενταετία 2014-2019 επι διοίκησης της δημοτικής παράταξης:
  << Δυνατό Ξηρόμερο Πρώτα ο Πολίτης >> του δήμου μας.
  Επομένως και κατα την πολιτική μου άποψη έχει και την ανάλογη πολιτική ευθύνη για την πολιτική που ακολουθήθηκε την πενταετία 2014-2019 στο δήμο μας.
  Και σε κάθε περίπτωση οι όποιες άποψεις μας που διατυπώνονται ως απλοί δημότες για τα πεπραγμένα πρώην και νύν διοικήσεων του δήμου μας θα πρέπει να εχουν οι απόψεις, το στοιχείο της ανιδιοτέλειας και με γνώμονα πάντα την πρόοδο και το καλύτερο για τα θέματα του δήμου μας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  απλός υποστηρικτής της δημοτικής και προοδευτικής παράταξης
  του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών》

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου