ΑΣΤΑΚΟΣ: Διαμαρτυρίες πολιτών για περίφραξη κοινόχρηστου χώρου πρασίνου

 Το εν λόγο οικόπεδο ανήκει στο 147 οικοδομικό τετράγωνο του  σχεδίου πόλης  του Αστακού 1990 και προβλέπεται ως κοινόχρηστος χώρος πρασίνου

Ο φερόμενος ως ιδιοκτήτης του οικοπέδου περίφραξε το οικόπεδο καθώς σύμφωνα με όσα μας ενημέρωσε αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου μετά από επικοινωνία της ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS  "έχει τελεσίδικη απόφαση του Αρείου Πάγου που του αναγνωρίζει κυριότητα" .

Βέβαιο είναι ότι ο Δήμος Ξηρομέρου απέστειλε έγγραφο προς τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη προκειμένου να του διαβιβάσει τοπογραφικό  διάγραμμα του οικοπέδου  κάτι που δεν κατέστη δυνατό .

Πολύ πρόσφατα   ο Δήμος Ξηρομέρου διαβίβασε έγγραφα προς την πολεοδομία και την αστυνομία  προκειμένου να ελέγξουν τη νομιμότητα της περίφραξης 

Σε κάθε περίπτωση βέβαιο είναι ότι ο Αστακός χρειάζεται και χώρο πράσινου αλλά κυρίως ένα πάρκινγκ στην είσοδο της πόλης για την εξυπηρέτηση κατοίκων και επισκεπτών και καλό είναι να υπάρξει προς τούτο η απαραίτητη συνεννόηση και  με τον φερόμενο ως ιδιοκτήτη του οικοπέδου.

ΒΕΛΟΥΤΣΑ....



Σχόλια

  1. Gia dite sta simvolea pios einai o psevomartiras pou tou to edose kai tha katalavete apo poious apotelite i dimotiki arhi!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου