ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ: Με σύμμαχο την ενότητα κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια για την επόμενη μέρα στο τόπο

 


Οι εσωκομματικές εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί το πρώτο και σημαντικό βήμα για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος και οι πολίτες. Χιλιάδες μέλη και φίλοι συμμετείχαν σε μια γιορτή της Δημοκρατίας.....
Η δυναμική και η απήχηση της εκλογικής διαδικασίας απέδειξε περίτρανα ότι ο Σύριζα είναι ένα σύγχρονο, λαϊκό και νεανικό κόμμα με ισχυρές βάσεις.

Αρχικά, θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλες και όλους που εξελέγησαν στη κεντρική επιτροπή, καθώς και σε όσους και όσες έδωσαν την μάχη της εκλογής με τις αρχές και τις αξίες που μας χαρακτηρίζει αλλά παρόλα αυτά δεν εκλέχτηκαν. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι αυξάνεται η εκπροσώπηση της Αιτωλοακαρνανίας στη κεντρική επιτροπή και θα μπορούσε σίγουρα η εκπροσώπηση να είναι ακόμη μεγαλύτερη.

Παράλληλα, να υπογραμμίσω ότι με σύμμαχο την ενότητα κοιτάμε τους πολίτες στα μάτια έχοντας βαθιά ενσυναίσθηση των καθημερινών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και με μοναδικό στόχο την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη ο τόπος, ώστε να βγει η κοινωνία από τα αδιέξοδα που την έχουν οδηγήσει οι πολιτικές του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Σχόλια