Ζώγας Νικόλαος Η Αλήθεια απέναντι στην προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου

 

Ζώγας Νικόλαος   Η Αλήθεια απέναντι στην προπαγάνδα και την παραπληροφόρηση της Δημοτικής Αρχής Ξηρομέρου για τα Τ.Π.Σ . 

Οι Παραμυθατζήδες, οι Λαοπλάνοι και οι Προπαγανδιστές 2 μέρες τώρα κανιβαλίζουν, στην προσπάθεια τους να κουκουλώσουν όπως όπως την Ανικανότητα τους και να περισώσουν αν μπορούν την Αξιοπιστία τους η οποία χάθηκε στο φάσμα των συνεντεύξεων και των σέλφι!!!!!

Επειδή τα γραπτά μένουν, παραθέτω στους Δημότες την ανάρτηση μου σχετικά με τα όσα ακριβώς έγραψα για την Β´ ΦΑΣΗ των Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων (ΤΠΣ) στις 6/1/22.

Επομένως για τα ΦΕΡΕΦΩΝΑ που εκπροσωπούν αυτήν την Δημοτική Αρχή και που προσπαθούν παντοιοτρόπως να Βαφτίσουν το ψάρι κρέας, παραποιώντας την αλήθεια με σκοπό την Πλάνη των Δημοτών, τους αφήνω στη δυστυχία τους και στην μοναξιά τους!!!

Για το μόνο που λυπάμαι είναι ότι αυτός ο τόπος από κάτι τέτοιους Βασανίζεται χρόνια επιβεβαιώνοντας τις « ΠΑΘΟΓΕΝΕΙΕΣ ΕΤΩΝ»!!!!!!

Αγαπητοί Δημότες η Αλήθεια είναι ότι το Υπουργείο στην Γ´ ΦΑΣΗ εντάσσει 76 Δήμους σε όλη την χώρα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους Δήμους της Αιτωλοακαρνανίας να καταθέσουν τους φακέλους με τις προμελέτες και τις μελέτες, ή από δικούς τους πολιτικούς μηχανικούς ή από γραφεία μελετητών.

ΣΕΡ ΠΟΛΥΖΟ,
ΜΗΝ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΑΛΛΟ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΥΠΟΥ!

Θα περίμενε κανείς από εσάς εάν σας διακατέχει κάποιο ίχνος Σοβαρότητας και Αξιοπρέπειας (αλλά που χάθηκαν η Σοβαρότητα και η Αξιοπρέπεια για να την βρείτε εσείς;) να ζητήσετε Συγνώμη, πρώτα από τους Δημότες και έπειτα από τους Δημοτικούς Συμβούλους γιατί χάσαμε την Β´ ΦΑΣΗ όπου δεν θέλατε να παραδεχτείτε την ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΑΣ και ακόμα και τώρα προσπαθείτε να κάνετε με ΕΜΜΕΣΟΥΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

Ευτυχώς όμως που το Υπουργείο μας δίνει την δυνατότητα να ενταχθούμε στην Γ´ΦΑΣΗ !

Εύχομαι να μην χαθεί και αυτή η ευκαιρία, για το καλό του τόπου μας και να καταφέρουμε έστω και τώρα να υλοποιηθούν τα (ΤΠΣ) στις 3 Δημοτικές Ενότητες του Δήμου μας!

Με εκτίμηση και σεβασμό στα πρόσωπα όλων των Δημοτών
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Σύμβουλος Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος


Η απάντησή μου ως προς τις Ανακρίβειες

Η απάντησή μου ως προς τις Ανακρίβειες που ακούστηκαν μέσα στο Δ.Σ. αλλά και σε αυτές που στην συνέχεια δημοσιεύτηκαν σε μπλόγκ, όπου εσκεμμένα ακούστηκε ΜΟΝΟ η φωνή του Αντιδημάρχου των μεγάλων έργων Σερ Πολύζου!

Δικαίωμά του, δικό του είναι το μπλόγκ και μπορεί να γράφει ότι θέλει, αλλά κύριοι δεν πάτε έτσι τον τόπο μπροστά αλλά 200 χρόνια πίσω.

Και αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία και Αξιοκρατία αλλά αυτό σημαίνει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Αγαπητοί Δημότες θέλω ΕΣΕΙΣ να σχηματίσετε άποψη για το ΠΟΙΟΣ λέει Αλήθεια, ΠΟΙΟΣ λέει ψέματα και ΠΟΙΟΣ παραπληροφορεί!

Στην Συνεδρίαση που έγινε την περασμένη Τρίτη 4-1-2022

Ο Ενημερωμένος Αντιδήμαρχος των μεγάλων Έργων ΣΕΡ Πολύζος σκέφτηκε να κάνει ένα διάλλειμα από τα sites (σάιτ) και ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για να ενημερώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κος Ζώγας παραπληροφορεί τους Δημότες.

Και όπως ήταν φυσικό ο Πρόεδρος με μεγάλη προθυμία του έδωσε τον λόγο αν και ήταν εκτός θέματος συζήτησης με βάση τον κανονισμό του Δ.Σ. που ο Πρόεδρος πασχίζει τόσον καιρό να τον τηρούμε, κλείνοντάς μας τα μικρόφωνα διότι βρισκόμαστε εκτός θέματος .

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μου ανέφερα ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έκανε τα απαιτούμενα ώστε να καταφέρει να ενταχθεί στο χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και έτσι η ευκαιρία χάθηκε, και ΟΧΙ όπως ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ: ήταν ο μόνος Δήμος που δεν έκανε τίποτα μένοντας απ έξω ενώ όλοι οι άλλοι Δήμοι εντάχθηκαν!

Ο Σερ Πολύζος παρουσίασε την απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. τον Ιούνιο του 2020 για τη συμμετοχή του Δήμου στο Χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, προβάλλοντάς με ως ψεύτη που παραπληροφορώ τους Δημότες!

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα Ναι και με την δική μου ψήφο! Δεν το αμφισβήτησα αυτό ποτέ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕΡ ΠΟΛΥΖΟ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ; ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΕΣ;

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΤΑΝ.Εάν όμως έγινε η αίτηση με την Προμελέτη για την Συμμετοχή ένταξης του Δήμου μας στην Β΄ΦΑΣΗ:

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΥΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ (ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ).

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.

Με τιμή

Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος

Σχόλια

  1. ρε νικολακι , εχεις εκτεθει παρτα πισω και ζητα και καμια συγνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου