Στο Αγρίνιο ο Αλέξης Τσίπρας (φωτο & video)



 Στο Αγρίνιο βρέθηκε σήμερα το απόγευμα ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας, στο πλαίσιο της περιοδείας του σε όλη τη χώρα.

Οπρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ έφτασε στο Αγρίνιο αργά το απόγευμα όπου τον περίμεναν οι Βουλευτές Γιώργος Βαρεμένος, Θάνος Μωραϊτης, Σία Αναγνωστοπούλου καθώς και άλλα στελέχη και πολιτευτές όπως ο Γρηγόρης Θεοδωράκης και άλλοι και απηύθηνε χαιρετισμό σε πλήθος συγκεντρωμένων που του επιφύλαξε θερμή υποδοχή, στη διασταύρωση των οδών Παπαστράτου και Τσικνιά. Ακολούθησε περιοδεία στο κέντρο της πόλης όπου συνομίλησε με πολίτες και επαγγελματίες.

«Στην περιοδεία μας σε όλη την Ελλάδα συναντάμε ανθρώπους που αισθάνονται μόνοι, που είναι οργισμένοι και μας ζητάνε να φέρουμε ξανά την ελπίδα σε αυτό τον τόπο, να φέρουμε ξανά τη δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας στον χαιρετισμό του και τόνισε πως διάλεξε να είναι το Αγρίνιο ο τελευταίος σταθμός της περιοδείας σε όλη τη χώρα «γιατί η πόλη σας αποτελεί το εκλογικό βαρόμετρο και είναι η καρδιά της προοδευτικής παράταξης» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Δείτε φωτογραφίες και video του karvasaras.gr:

Σχόλια