Το λάδι ALIZIA απέσπασε βραβεία στις κατηγορίες ποιότητας, συσκευασίας και ετικέτας στο διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου και ποιότητας στα βραβεία Olympia Health & nutrition.

  


Η ομάδα του ALIZIA έξτρα παρθένο ελαιόλαδο συνεχίζει να αποδεικνύει πως η μεθοδικότητα, προσήλωση και αγάπη για την παραγωγή ποιοτικού ελαιόλαδου αναγνωρίζεται διεθνώς, με τέσσερα ακόμα βραβεία για φέτος!.....
Το ALIZIA απέσπασε βραβεία στις κατηγορίες ποιότητας, συσκευασίας και ετικέτας στο διεθνή διαγωνισμό του Λονδίνου και ποιότητας στα βραβεία Olympia Health & nutrition.
Από τους ελαιώνες της Παναγούλας Αιτωλοακαρνανίας σε delicatessen, εστιατόρια και καταστήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συνεχίζει να αποτελεί το μοναδικό πρεσβευτή της ποικιλίας Ασπρολιά με τα έντονα πικάντικα και πικρά στοιχεία της, η οποία δεσπόζει στον αλυζιακό κάμπο και βουνά.
Όπως συχνά λέει ο Τάκης, εμπνευστής του ALIZIA, «έχω δύο ανίκητους συμμάχους, την υπομονή και το χρόνο», υπογραμμίζοντας έτσι και τη φιλοσοφία του προϊόντος, που επιμένει στην ποιότητα και το λιτό σχεδιασμό.
Καλό συνέχεια στο ταξίδι ALIZIA!



Σχόλια