Γ.Σ. Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου: Κλειστά όλα τα Σάββατα Ιουλίου-Αυγούστου αποφάσισαν οι έμποροι

 

To κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων του Αγρινίου τα Σάββατα του καλοκαιριού, ήταν το μειζον θέμα στη γενική συνέλευση του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου, που ολοκληρώθηκε πρν απο λίγο.

Οι παριστάμενοι έμποροι στην Γενική Συνέλευση που διήρκεσε αρκετή ώρα και που δεν αποτελούν την πλειοψηφία του εμπορικού κόσμου της πόλης, καταψήφισαν την πρόταση της πλειοψηφίας του Δ.Σ.


Με σημαντική διαφορά, ψήφισαν υπέρ του κλεισίματος των εμπορικών καταστημάτων του Αγρινίου, όλο τον Ιούλιο και τον Αύγουστο.

Η πρόταση της πλειοψηφίας και του προέδρου κ. Κωστίκογλου, ήταν τα καταστήματα να κλείσουν για τέσσερα Σάββατα, απο τις 30 Ιουλίου, μέχρι και το Σάββατο 21 Αυγούστου, κάτι που δεν έγινε δεκτό τελικά.
Στην συνέλευση όπως φαίνεται ένα συγκροτημένο «μπλοκ» εμπόρων, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, που σίγουρα αποτελεί έκπληξη, εάν αναλογιστεί κανείς ότι ο κλάδος προέρχεται απο μια περίοδο σημαντικών περιορισμών και λοκντάουν.

Αξίζει να σημειωθεί οτι ο πρώην πρόεδρος του ΕΣ Αγρινίου Πάνος Μπεσίνης, πρότεινε να μην τεθεί καν το θέμα σε ψηφοφορία και τα καταστήματα να μείνουν ανοικτά όλα τα Σάββατα. Η πλειοψηφία του κ. Κωστίκογλου, κατέθεσε μια «ενδιάμεση» πρόταση, που ούτε αυτή όμως έγινε δεκτή.


Σχόλια