“ΛΑΪΚΗ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗ” ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ:Η κοροϊδία έχει και τα όριά της!

 


“ΛΑΪΚΗ ΣΥΠΕΙΡΩΣΗ” ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
Αστακός 28 Ιουνίου 2022

Η κοροϊδία έχει και τα όριά της!

Η κοροϊδία έχει και τα όριά της. Το Σάββατο 25 Ιουνίου, ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης, με καλεσμένους και παρευρισκόμενους τον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, Μιχάλη Σερασκέρη, την Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας, Μαρία Σαλμά, τον πρώην αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Λύτρα, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, τους βουλευτές της ΝΔ, Μάριο Σαλμά και Κώστα Καραγκούνη, τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Βαρεμένο, παρουσία του Δημάρχου Ξηρομέρου, με το επιτελείο του, στήσανε προεκλογική φιέστα, εγκαινιάζοντας το πολύπαθο και λειψό Κέντρο Υγείας Μύτικα.
Παρά τις προσπάθειες που κάνανε από την πλευρά τους, η απουσία των κατοίκων του Ξηρομέρου, ήταν πέρα για πέρα εμφανής.
Το ΚΥ Μύτικα, καλύπτει τις ανάγκες πέντε χωριών Μύτικα, Κανδήλα, Βάρνακα, Παναγούλα, Αρχοντοχώρι και των νησιών Καλάμου και Καστού και τη θερινή περίοδο μαζί με τους επισκέπτες και παραθεριστές τους, ο πληθυσμός φτάνει τους 15.000 ανθρώπους.
Την ίδια ώρα οι ελλείψεις του ΚΥ είναι τεράστιες σε υλικοτεχνική υποδομή και υποστελεχωμένο από προσωπικό. Έχει μόνο έναν μόνιμο γιατρό, δύο νοσηλεύτριες και μία επικουρική μικροβιολόγο.
Έχει ένα μόνο ασθενοφόρο και από τις έξι θέσεις οδηγών του που προβλέπονται, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει κανένας, με αποτέλεσμα να παραμένει ακινητοποιημένο!
Σε αυτό το ΚΥ έκαναν εγκαίνια!
Να το χαίρονται!
Ντρέπεται και η ντροπή με τα χάλια τους!

Δημήτρης Κομπλίτσης

Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου
με τη “Λαϊκή Συσπείρωση

Σχόλια