Απόστολος Ν.Πανταζής : Ο Δήμος δεν είναι το μαγαζάκι κανενός....

 


Παρατηρώντας  τις εξελίξεις των δημοτικών συμβουλίων τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα την ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και προϋπολογισμού του δήμου Ξηρομέρου για το έτος 2022 διαπιστώνω όπως και ο καθείς ότι η  δημοτική αρχή αδυνατεί να λάβει έγκριση από το  δημοτικό συμβούλιο,και  μετά απο τα  τελευταία γεγονότα και συμπεριφορές οι συνεδριάσεις του ΔΣ τείνουν  να μετατραπούν σε κωμωδία.

Είμαστε στο μήνα Ιουνίου δηλαδή πέρασε ο μισός χρόνος και δυστυχώς πρωτοφανές φαινόμενο ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έχει εγκεκριμένο προϋπολογισμό.

Οι διαφωνίες τεράστιες μεταξύ συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, τα λεφτά να πάνε εδώ τα λεφτά να πάνε εκεί,ειρωνικά γελάκια,κοκόρεματα , ψεύτο παλικαρισμοί, νταιλικια, απειλές

Η δημοτική αρχή καλά θα κάνει να ρίξει τους τόνους να λειτουργήσει χωρίς ειρωνία με αξιοπρέπεια σεβασμό και ήθος όπως αρμόζει-προβλέπεται και επιβάλεται, το ίδιο οφείλει να πράξει και η αντιπολίτευση.

Το προεδρείο του Δ.Σ οφείλει να δώσει λόγο και χρόνο στους δημοτικούς συμβούλους να τοποθετούνται να εκφράζονται δημοκρατικά και με ελεύθερο πνεύμα ώστε να γίνονται κατανοητοί,και να μη γίνονται διαχωρισμοί και εξαιρέσεις.Να υπάρξει πνεύμα συνεργασίας και  πατριωτισμού για το καλό του τόπου μας 

Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω κατά πόσο είναι σωστή η οικονομική πρόταση της συμπολίτευσης ούτε αυτή  της αντιπολίτευσης για τη σύνταξη του προϋπολογισμού,αυτό όμως που όλοι βλέπουμε και κατανοούμε είναι «το σύστημα».

Ενα «σύστημα» αισχρό πού συντηρείται γιατί κάποιους βολεύει  παρότι ταλαιπωρεί αφάνταστα τους πολίτες.

Θα πρέπει να γνωρίζετε προϋπόθεση για τη σύνταξη προϋπολογισμού είναι ο ρεαλισμός και να αποβλέπει στην επιτυχία.

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να πω στη δημοτική αρχή να καταλάβει ειναι ότι η ειρωνία  και ο  δημοκρατικός διάλογος δεν μπορεί να συνυπάρχουν. Η σύνεση  απαιτεί σεβασμό στην αποψη και την προσωπικότητα του άλλου 

 Στους αρχηγούς της αντιπολίτευσης και πρώην Δημάρχους κύριο Γαλούνη και κύριο Στάικο και τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους των παρατάξεων τους καθώς τους ανεξάρτητους συμβούλους κ.κ. Ζώγα,Γεωργούλα,Λιβάνη,Λαϊνά και κύριο Γκόλια ότι κατανοώ τις ανησυχίες, την πικρία τους και ανεξάρτητα από την θετική ή αρνητική τους γνώμη και ψήφο, ΟΦΕΊΛΟΥΝ πρωτίστως  να  προασπίσουν τα συμφέροντα του δήμου και άμεσα στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να βρεθεί η λύση ώστε ο Δήμος να μπορέσει να λειτουργήσει.   

Ο Δήμος δεν είναι το μαγαζάκι κανενός....

Ας μην  ξεχνούν οι  Δήμαρχοι,αντιδήμαρχοι πρόεδροι νομικών προσώπων κτλ  οτι αμείβεστε,δεν προσφέρεται   κάτι «τζάμπα» .

Σας πληρώνουν οι πολίτες, μην μπερδεύεστε  αυτοί είναι οι εργοδότες σας και όχι οι εργολάβοι .

Δουλέψτε με Σεβασμό.

Υ.Γ: Το να είσαι ηγέτης και δημιουργικός έχει διαφορά με το να πρωταγωνιστείς σε κωμική παράσταση!

Καλό Καλοκαίρι,

Απόστολος Ν Πανταζής

Σχόλια

  1. Τόλη προχώρα ήρθε η ώρα να αναλάβεις τα ηνία του δημου Ξηρομέρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΧΩΡΑ ΑΠΟΣΤΟΛΕ ΑΦΗΣΕ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΠΟΥ ΥΦΑΡΠΑΞΑΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ ΜΑΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ..
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΟΥ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΝ ;;;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ;;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΜΑς ΠΟΥ ΜΑς ΥΠΟΣΧΟΤΑΝ ΠΟΣΙΜΟ ΝΕΡΟ ΣΕ ΟΛΟΥς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΗ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΛΩΖΟΝΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΤΥΦΛΩΣΕΙ .
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΣΟ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΒΑΖΟΝΤΑΣ 2ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ .
    ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΔΗΜΕΡΧΟΣ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
    ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗς ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΑ ΣΗΜΕΡΑ..
    ΜΕ ΟΠΟΙΕΣ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημαρχείο ενός Ανδρός αρχή και μιας γυναίκας

      Διαγραφή
  4. Όσοι νύν αιρετοί δημοτικοί συμβουλοί του δήμου μας αρνήθηκαν και κατ' εξακολούθηση αρνήθηκαν, τις δημόσιες προσκλήσεις του Προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου για ισότιμη συμμετοχή των, σε προγραμματισμένες συνεδριάσεις του, για θέματα που απασχολούν την κοινωνία του δήμου μας, κατα την πολιτική μου άποψη, τέτοιου είδους πολιτικές συμπεριφορές και μάλιστα απο πρώην δημάρχους του δήμου μας, δέν συνάδουν με τα πολιτικά των αξιώματα ως πρώην δήμαρχοι του δήμου μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    Αρχοντοχώρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου