ΑΛΣΥΛΙΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ: ένας πνεύμονας πράσινου σε ... ασφυξία

ΑΛΣΥΛΛΊΟ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ:  ένας πνεύμονας πράσινου  σε ... ασφυξία.


Στις 18 Μαΐου 2022 συνεργείο του Δήμου Ξηρομέρου προχώρησε στη κοπή πεύκων στο Αλσύλλιο της Τ.Κ. Παπαδατου Ξηρομέρου . Έντονες ήταν οι αντιδράσεις του Τοπικού Συμβουλίου αλλά και των κατοίκων της Κοινότητας .


Στη συνεδρίαση του  Τοπικού  Συμβουλίου  της Κοινότητας Παπαδατου την 24/5 ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ.Νίκος Ζαρεντης ενημερώνει τα μέλη του Συμβουλίου  ότι από  τη μαρτυρία του εργάτη που έκοψε  τα πεύκα προκύπτει ότι η  εντολή κοπής δόθηκε από τον  Αντιδήμαρχο  Οικονομικών του Δήμου Ξηρομέρου

 

Με απόφαση του το Συμβούλιο εγκρίνει την εισήγηση του Προέδρου και και τον εξουσιοδοτεί να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες από τη διαδικασία ενέργειες .
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας κ Ν Ζαρεντης κοινοποιεί την απόφαση της τοπικής Κοινότητας στο Δασαρχείο Αμφιλοχίας για τις δικές τους ενέργειες


Αιφνιδίως χτες το βράδυ το γνωστό προσκείμενο στη Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου, τοπικό ενημερωτικό site  αναφέρει σε ανάρτηση του: 

 

"Έπεσαν τα επικίνδυνα πεύκα στο δασύλλιο στη Παπαδάτου.Τα έντονα καιρικά φαινόμενα με την βροχή και τον αέρα, έριξαν πάρα πολλά πεύκα στο δασύλλιο στη Παπαδάτου. Ευτυχώς που δεν έγινε κάποιο σοβαρό ατύχημα και να συζητάμε για άλλα αυτή τη στιγμή. Μιλάμε για ένα πάρα πολύ μεγάλο κίνδυνο που εγκυμονούν αυτά τα δέντρα."

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS από κατοίκους του χωριού τα πεύκα ΔΕΝ έσπασαν από τον αέρα...

ΑΛΛΑ προχθές που έβρεχε ΚΟΠΗΚΕ ένα ακόμη πεύκο!!! που έπεσε σε άλλα δυο μικρότερα πεύκα  με αποτέλεσμα να τα σπάσει ..






 
Τα συμπεράσματα δικά σας .. .

Σχόλια

  1. Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΕΡΟΛΥΜΟΣ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑΝ ΙΔΙΟΤΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΟΨΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΧΗ ΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου