«Φουλάρει» για τον δημαρχιακό θώκο του Δήμου Ακτίου-Βόνιτσας ο Βασίλης Σώζος



 Μια νέα δυναμική υποψηφιότητα έχει «κλειδώσει» στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, με τον Βασίλη Σώζο να διεκδικεί με αξιώσεις τον δημαρχιακό θώκο, έπειτα από μια 10ετή και πλέον εμπειρία στα δημοτικά πράγματα.

Δεδομένη θεωρείται η υποψηφιότητα του Βασίλη Σώζου για τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, καθώς εδώ και αρκετές ημέρες ο ίδιος έχει ριχτεί στη μάχη για τη συγκρότηση ενός νέου, ανεξάρτητου συνδυασμού που θα εκφράζεται από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Ήδη, ο Βασίλης Σώζος έρχεται σε επαφή με πολίτες από όλες τις ενότητες του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας και σύμφωνα με πληροφορίες έχει ήδη «κλείσει» πρόσωπα ευρύτερης αποδοχής, κυρίως νέους σε ηλικία, σε μια προσπάθεια να σηματοδοτήσει την ριζική ανανέωση στη διοίκηση του Δήμου.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Βασίλης Σώζος διαθέτει μεγάλη εμπειρία στα θέματα του Δήμου Ακτίου- Βόνιτσας, καθώς εκλέχτηκε και διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος το 2010 και εκλέχθηκε ξανά στις εκλογές του 2014 και ήρθε πρώτος σε ψήφους! Ανέλαβε Αντιδήμαρχος αλλά μετά από 15 μήνες περίπου παραιτήθηκε. Το 2019 ήταν υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος και διακρίνεται για τη διοικητική εμπειρία, την οργανωτική ικανότητα, τη δημιουργική σκέψη και την άριστη γνώση όλων των θεμάτων της ευρύτερης περιοχής. Σε ότι αφορά την επιχειρηματική του δράση, τα τελευταία 20 χρόνια ασχολείται με την εστίαση, τον τουρισμό και τον πρωτογενή τομέα.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια αξιόλογη υποψηφιότητα που έρχεται να αλλάξει τις ισορροπίες στον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας, αλλά και να «απειλήσει» ευθέως την πολυετή κυριαρχία του Γιώργου Αποστολάκη.

https://iaitoloakarnania.gr

Σχόλια