ΥΠΟΔΟΧΗ ΝΕΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ



Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε η χθεσινή μουσική βραδιά Υποδοχής Νέων Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου.

Στο καταπράσινο περιβάλλον του La Storia cafe και με την φωνή του Γιάννη Πανουκλιά να συνοδεύει, συναντήθηκαν χθες παλιά και νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου και συνομίλησαν σε χαλαρό και ευχάριστο κλίμα συντροφικότητας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και οι βουλευτές του νομού Γιώργος Βαρεμένος και Θάνος Μωραΐτης, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής και της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας, η πρώην βουλευτής Μαρία Τριανταφύλλου καθώς και ο Γρηγόρης Θεοδωράκης που εκτός από πρώην Γ.Γ. Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης είναι και μέλος της Οργάνωσης Μελών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Μεσολογγίου.

Την βραδιά άνοιξε η συντονίστρια της Οργάνωσης Καλλιρόη Πατρινού και στην συνέχεια οι βουλευτές απηύθυναν έναν σύντομο χαιρετισμό ενώ χαιρέτησε επίσης ο Γρηγόρης Θεοδωράκης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας και μέλος της Κ.Ε Κώστας Ταφλανίδης και ο Μίλτος Ζαμπάρας, πρώην υποδιοικητής της 6ης ΥΠΕ, μέλος Κ.Ε και Ν.Ε Αιτωλοακαρνανίας.

Το μικρόφωνο πήρε στην συνέχεια ο τραγουδιστής Γιάννης Πανουκλιάς που με την συνοδεία της μουσικής ταξίδεψε τους παρευρισκόμενους με την υπέροχη φωνή του.

Φωτογραφικο υλικό

https://youtu.be/pySD1pyY5Sg


Σχόλια