Θανάσης Παπαθανάσης : Προτεραιότητα η Υγεία των πολιτών δήλωσε στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Μύτικα

 


«Προτεραιότητα η Υγεία των πολιτών» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας......

Στα εγκαίνια του Κέντρου Υγείας Μύτικα παρευρέθηκε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας και πολιτευτής του νομού μας. Μετά τα εγκαίνια κ.Παπαθανάσης :

«Σήμερα είναι μια σημαντική ημέρα για την Αλυζία αλλά και για το Νομό μας. Ένα σημαντικό έργο αποδίδεται στους πολίτες. Η μεγάλη προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία του τόπου μας περνάει μέσα από τις υποδομές της Υγείας. Ο νομός Αιτωλοακαρνανίας είναι ο μεγαλύτερος σε έκταση νομός της χώρας. Η αναβάθμιση και η δημιουργία νέων υποδομών στην Υγεία είναι πρώτη προτεραιότητα. Οι πολίτες αλλά και οι επισκέπτες στον τόπο μας πρέπει να αισθάνονται ασφάλεια και να έχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες Υγείας. Έχουν γίνει μεγάλες προσπάθειες το τελευταίο χρονικό διάστημα προς την κατεύθυνση της ενίσχυσης του συστήματος Υγείας. Εχει προσληφθεί μεγάλος αριθμός Ιατρικού, Νοσηλευτικού και βοηθητικού προσωπικού. Η προσπάθεια αυτή με τη συνεργασία όλων πρέπει να συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση με περαιτέρω στελέχωση σε προσωπικό και ενίσχυση όλων των υγειονομικών μας μονάδων ώστε να έχουμε ένα ισχυρό και σύγχρονο σύστημα Υγείας στην υπηρεσία των πολιτών».


Σχόλια