Κένταυρος Αστακού - Taekwondo

 


πηγη... Κένταυρος Αστακού - Taekwondo

Οι αθλητές ανταποκριθηκαν σε απόλυτο βαθμό στην προβλεπόμενη εξεταστέα ύλη, εκτελώντας με άψογο τρόπο ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑΣ - ΧΤΥΠΉΜΑΤΑ - ΦΟΡΜΕΣ - ΣΠΑΣΊΜΑΤΑ ΞΎΛΩΝ - ΑΓΩΝΑ ΚΛΠ ......


εντυπωσιαζοντας τους Δασκάλους εξεταστές, οι οποίοι εκφράστηκαν με τα καλύτερα λόγια για το επίπεδο τους, και χειροκροτηθηκαν από τους παρευρισκομενους γονείς, φίλους και θεατές.


Την παράσταση έκλεψε για μια ακόμη φορά η ομάδα Μαύρων Ζωνών η οποία παρουσίασε ολιγόλεπτη επίδειξη σε θεαματικά σπασίματα ξύλων και σε ασκήσεις Αυτοάμυνας.

Μετα την λήξη έγιναν οι απονομές στους εξεταζόμενους, καθώς επίσης και απονομές διπλωμάτων Μαύρης Ζώνης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντο σε επτά αθλητές του Κενταύρου.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους Δασκάλους ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Θεόδωρο και ΛΙΑΜΕΤΗ Σωτήρη για την τιμή να παρευρεθούν ως εξεταστές, για την καθοδήγηση των αθλητών κατά την διαδικασία και για τα πολύ θετικά τους σχολια.

Επίσης ευχαριστούμε όλους όσους παραβρέθηκαν και παρακολούθησαν την εκδήλωση χειροκροτωντας την προσπαθεια των παιδιών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους γονείς για την συνεργασία και την εμπιστοσύνη, και τα συγχαρητήρια μας για την πρόοδο των παιδιών.

Η δράση για τον ΚΕΝΤΑΥΡΟ δεν σταματάει εδώ αφού την 2/3 Ιουλίου 2022 θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ταεκβοντο Εφήβων Νεανίδων στην Χαλκίδα, ενω θα κλεισει την Αγωνιστική περίοδο με το 8ο SUMMER CAMP TAEKWONDO ASTAKOS 2022 την 17-22 ΙΟΥΛΊΟΥ Η μεγάλη αυτή διοργάνωση φαίνεται ότι και φέτος Θα προσελκύσει μεγάλο αριθμό αθλητών, παραγόντων και επισκεπτών.

Καλο υπόλοιπο καλοκαιριού σε όλους..

ΔΕΛΤΙΟ ΤΎΠΟΥ

ΑΜΣ ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ






















































Σχόλια