Το πρόγραμμα των πολιτιστικών και αθλητικών εκδηλώσεων 2022, στην Παπαδάτου Ξηρομέρου.

 


ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2022

Πρόγραμμα εκδηλώσεων:

Κυριακή 7 Αυγούστου 2022.
6ος αγώνας δρόμου, 1 χλμ, 5 χλμ και 10 χλμ. (πλατεία Παπαδάτου - πλατεία Φυτειών - επιστροφή τερματισμός πλατεία Παπαδάτου). Ώρα 19:00. Μετά το πέρας του αγώνα θα προσφερθούν παραδοσιακές πίτες και γλυκά που θα ετοιμάσουν οι γυναίκες του χωριού.

Τρίτη 9 Αυγούστου 2022.
Θεατρική παράσταση από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Αγρινίου, τιμώντας τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, με το έργο: «ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΑΤΡΙΔΑ!» στο αλσύλλιο του Αγίου Γεωργίου. Ώρα 21:30.

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022.
Τουρνουά μπάσκετ 3 x 3 στο χώρο του Δημοτικού Σχολείου. Ώρα 18:30.

Κυριακή 14 Αυγούστου 2022.
Μουσική βραδιά στην πλατεία του χωριού Ώρα 22:00.

Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Διοργάνωση: Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων "Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ", με την υποστήριξη: Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Ξηρομέρου, Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Ξηρομέρου, Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου.

-------------------------------


6ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2022.

1 km για τους μικρούς, 5 km και 10 km για τους μεγάλους.
Σας περιμένουμε!!!! Δηλώστε τη συμμετοχή σας!!!
Παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή ηλεκτρονικά προκειμένου να γίνει ο καλύτερος προγραμματισμός της εκδήλωσης.
Αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά μπορείτε να δηλώσετε εδώ: tinyurl.com/mt5xbz8r ή επιτόπου την ημέρα του αγώνα έως και μισή ώρα πριν την έναρξη συμπληρώνοντας την αίτηση
Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα.
Αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο θα απονεμηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.


ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. ΑΓΡΙΝΙΟΥ ''ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ!''

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου, του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου και το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, τιμώντας τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, παρουσιάζει την παράσταση: «ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ!» αποσπάσματα από το έργο «ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της ΕΛΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και «ΕΞΟΔΟΣ» του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.
Η θεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ώρα 21:30 στο Αλσύλλιο Αγίου Γεωργίου στην Παπαδάτου Ξηρομέρου.
Η θεατρική παράσταση είναι ένα θεατρικό οδοιπορικό που χρονικά καλύπτει την περίοδο της Μικρασιατικής καταστροφής βασισμένο σε αφηγήσεις γυναικών. Οι ιστορίες τους συναρμολογούν την εποχή του 1922, ζωντανεύοντας ατομικές και συλλογικές μνήμες που φωτίζουν διαφορετικά όχι μόνο το παρελθόν αλλά και τα σύγχρονα πάθη μας.
ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2022. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3 x 3.

Φορέστε τη φανέλα και το σορτσάκι σας και ελάτε να λάβετε μέρος σε ένα τουρνουά με το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων.
Το τουρνουά Μπάσκετ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 (σε περίπτωση που χρειαστεί λόγω πολλών συμμετοχών οι τελικοί θα διεξαχθούν Παρασκευή 12 Αυγούστου) στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της Παπαδάτου Ξηρομέρου.
Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας: https://tinyurl.com/c564r7tb ή εναλλακτικά δώστε γραπτώς το όνομα της ομάδας σας και τα ονόματα των παικτών (βασικών και αναπληρωματικών) στους υπεύθυνους της διοργάνωσης

Σχόλια