Συνάντηση του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας με τον Μητροπολίτη Ιερόθεο

 

Συνάντηση με τον Μητροπολίτη Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου και τοποτηρητή της Μητρόπολης Αιτωλίας και Ακαρνανίας, Ιερόθεο, είχε το ΔΣ του Πανευρυτανικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας. Η συζήτηση αναλώθηκε σε κοινωνικά θέματα που ταλανίζουν σήμερα την κοινωνία.

H ανακοίνωση του Συλλόγου:


«Συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Ναυπάκτου & Αγίου Βλασίου κ. Ιερόθεο, τοποτηρητή της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας, είχε το Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στα Γραφεία της Μητροπόλεως.

Η συζήτηση αναλώθηκε σε κοινωνικά θέματα που ταλανίζουν  σήμερα την κοινωνία μας όπως  οι συνέπειες της πανδημίας  και του πολέμου στην Ουκρανία, η οικονομική κατάσταση και η ψυχική υγεία των συνανθρώπων μας εξαιτίας όλων αυτών των γεγονότων.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου, κ. Λιούπρας Κων/νος , παίρνοντας τον λόγο, ευχαρίστησε   τον Σεβασμιότατο  για την υποδοχή ,τονίζοντας ότι η επίσκεψή μας αυτή αποτελεί για μας μεγάλη χαρά και τιμή. Εν συνεχεία, αναφέρθηκε στην ιστορία και τους σκοπούς του Συλλόγου μας , υπογραμμίζοντας ότι αποτελεί τον ιστορικότερο Σύλλογο  του Νομού μας και αντιπροσωπεύει εν δυνάμει 40.000 περίπου Ευρυτάνες.

Ο Σεβασμιότατος ,με μειλίχιο ύφος, καθαρότητα σκέψης και πρακτικό λόγο, μας συμβούλεψε να πορευόμαστε με μέτρο, με οδηγό πάντα την αγάπη προς τον συνάνθρωπο και να μην ξεφεύγουμε από τους στόχους του Συλλόγου.

Η συνάντηση έληξε με την υπόσχεση του Σεβασμιοτάτου, ότι θα παρακολουθεί την πορεία του Συλλόγου μας και όποτε δύναται θα παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις μας».

Σχόλια