Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΑΧΑΙΡΑ ! ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ……

 


ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ……

Φωτο


Η ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΜΑΧΑΙΡΑ !

Αυτή είναι η νέα Παιδική Χαρά Μαχαιρά…. Ολοκληρωμένη, σύγχρονη , πληρούσα όλες τις προδιαγραφές και πιστοποιήσεις. Έτοιμη να υποδεχθεί τους μικρούς μας φίλους- τα παιδιά και τα εγγόνια μας… Καινούργιες κούνιες, τραμπουλίνο, και ένα σωρό άλλα παιχνίδια, που θα ξελογιάσουν τους μικρούς επισκέπτες της και θα τους αφήσουν ανεξίτηλες εικόνες μνήμης.

Και προπαντός, δάπεδο τεχνικού χλοοτάπητα για την προστασία των παιδιών, περιφραγμένη και φωταγωγημένη με λαμπτήρες led ! Τι; Δεν βλέπετε , στη φωτό, τίποτα από αυτά ; Δίκιο έχετε. Όχι, δεν είναι οφθαλμαπάτη… Είναι η σκληρή πραγματικότητα. Είναι η αλήθεια, που κάποιοι την αποκρύπτουν , επιμελώς, γιατί θα χάσουν ψηφαλάκια, αν δεν την αποκρύψουν… Αν αλλάξουν μια λάμπα, ή αν βουλώσουν μια τρύπα με ένα σακουλάκι ψυχρή άσφαλτο θα δείτε-όπως βλέπετε πάντα-απανωτές φωτογραφίες, προφίλ και ανφάς. Σε λίγο - και όσο πλησιάζουν οι εκλογές- θα χρησιμοποιούν και drones για να μη χάσετε τις αφ υψηλού, μοναδικές εικόνες !

Και μη νομίζετε ότι αυτό συμβαίνει μόνο στο Μαχαιρά. Άλλες 18 Παιδικές Χαρές -αν μέτρησα σωστά-βρίσκονται στην ίδια κατάσταση, στο σύνολο σχεδόν των χωριών του Δήμου μας.

Τι μέλλει γενέσθαι ; Αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα το θέμα, μου λένε ότι το φετινό καλοκαίρι, χάθηκε για τους μικρούς μας φίλους.

Η κατασκευή των Παιδικών Χαρών , η τοποθέτηση των εξαρτημάτων και των παιχνιδιών απαιτούν χρόνο, αλλά πιο πολύ χρόνο απαιτεί η πιστοποίησή τους από εγκεκριμένο φορέα.

Σας διαβεβαιώ, όμως, ότι μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι έτοιμες, γιατί τον Οκτώβριο του 23 έχουμε τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Οπότε από το ερχόμενο καλοκαίρι μέχρι τις 8 Οκτωβρίου, ημέρα των εκλογών, ο χρόνος είναι αρκετός για να ξεχασθεί η απραξία και ανικανότητα των διοικούντων ώστε να υφαρπάξουν τα ψηφαλάκια των ψηφοφόρων. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, λέει ο λαός….

Και αν οι Κινέζοι λένε, μια φωτογραφία, ίσον με χίλιες λέξεις, οι καλοί μας φίλοι και γείτονες Τούρκοι λένε: ‘’Στους Έλληνες μπορείς να κάνεις ό,τι θές.. Μέσα σε λίγο χρόνο θα τα έχουν ξεχάσει όλα’’.

Σχόλια

  1. ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ...
    ΤΑ ΤΖΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι την θέλετε την παιδική χαρα εκει στην μαχαιρα φροντίστε πρώτα να κάνετε παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά την συνδιοργάνωση των αθλητικων εκδηλώσεων στον Αστακό τι την θέλετε την παιδικη χαρά στην μαχαιρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπορεί να μας πει ο πρόεδρος τα λύματα από τους βόθρους του χωριού πέφτουν στον αγωγό ομβρίων υδάτων που βγαίνει κάτω στα σπίτια των δρακαιων στην είσοδο του χωριού και μετά πηγαίνουν στα ιδιόκτητα χωράφια του χωριού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου