Αγρίνιο: Γκρίνιες στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για την ανάδειξη του νέου Συντονιστή

 


Με τον γραμματέα την Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ στην Αιτωλοακαρνανία Γιώργο Ζήσιμο «τα βάζει» ο Αντώνης Τζογάνης, πρώτος σε σταυρούς στην κομματική Oργάνωση του Αγρινίου.

Σε ανάρτηση του κατηγορεί τον Γιώργο Ζήσιμο ότι προώθησε τον «εκλεκτό» για τη θέση του Συντονιστή της Δημοτικής Οργάνωσης Αγρινίου, Κωνσταντίνο Τσουραπη  Μάλιστα υπενθυμίζει πως ο κ. Τσουράπης το 2019 στήριξε ανοικτά τον «δεξιό υποψήφιο» για την Περιφέρεια, Νεκτάριο Φαρμάκη.

«Ο εκλεκτός του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ για την Δημοτική οργάνωση Αγρινίου πανηγυρίζει την ήττα του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια με τον δεξιό Φαρμάκη», γράφει χαρακτηριστικά σε  συνεχίζει λέγοντας ότι: «εγώ ΠΑΣΟΚ γεννήθηκα και ΠΑΣΟΚ θα πεθάνω κλίκες και ίντριγκες κάποια ώρα πρέπει να τελειώσουν».

Η ανάρτηση του Αντώνη Τζογάνη:

«Ο εκλεκτός του γραμματέα της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ για την Δημοτική οργάνωση Αγρινίου πανηγυρίζει την ήττα του ΠΑΣΟΚ στην περιφέρεια με τον δεξιό Φαρμάκη να τον χαίρεσαι σύντροφε Ζησιμε Και ξέχασα ο άλπος και πρώτος σε ψήφους έμεινε έξω αν αυτό το ΠΑΣΟΚ θέλετε σας το χαρίζω εγώ ΠΑΣΟΚ γεννήθηκα και ΠΑΣΟΚ θα πεθάνω κλίκες και ίντριγκες κάποια ώρα πρέπει να τελειώσουν σύντροφε Ζησιμε έτσι λέει ο Ανδρουλάκης από 1974 είμαι στο ΠΑΣΟΚ κύριε Ζησιμε να χαίρεσαι τον εκλεκτό σου»

ΒΕΛΟΥΤΣΑ...

Σχόλια