Πάτρα: Πανικός σε πάρκινγκ – Άνδρας απειλεί αστυνομικούς με καραμπίνα

 

Κινητοποίηση στην αστυνομία αυτή την ώρα για άτομο που φέρεται να απειλεί αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ με καραμπίνα στο πάρκινγκ Καλεντζώτη. Αστυνομικοί έχουν σπεύσει στο σημείο και εκκενώνουν τον χώρο από τον κόσμο ενώ έχουν στήσει περίμετρο γύρω από τον άνδρα.

Έχει κλείσει η κυκλοφορία στην συμβολή Ακτή Δυμαίων και Παπαφλέσσα, καθώς και στην άνοδο της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου. Απομακρύνουν όλα τα οχήματα από την Ακτή Δυμαίων. Κρατούν τον κόσμο μέσα στη Veso Mare.


Νωρίτερα, είχε δοθεί σήμα για κλοπή αυτοκινήτου στο ίδιο πάρκινγκ.

Ο άνδρας έχει καθίσει στο δρόμο, κρατάει καραμπίνα και απειλεί να πυροβολήσει σε περίπτωση που τον πλησιάσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν 45χρονο άνδρα ο οποίος φέρεται να έχει μαζί του και φιάλη υγραερίου. Στο σημείο έχουν συγκεντρωθεί Ρομά, ενώ πληροφρίες αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα. Οι αστυνομικοί βρίσκονται καλυμμένοι πίσω από το περιπολικό, ενώ έχει αποκλειστεί η Ακτή Δυμαίων στο ρεύμα προς Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τον πλησίασε η κόρη του για να τον κατευνάσει, αλλά εκείνος απείλησε ότι θα βάλει την καραμπίνα στο λαιμό του και θα αυτοπυρποληθεί. Οι αστυνομικοί αυτή τη στιγμή αναζητούν τη σύζυγό του.

Στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

thebest.gr

Σχόλια