Πρόεδρος Τ.Κ Βασιλόπουλου Πάνος Πετρονικολός καταδικάζω απερίφραστα την πράξη του κυρίου Μπαρμπαρούση


Καταδικάζω απερίφραστα την πράξη του κυρίου Μπαρμπαρουση να επισκεφθεί το προσωπικό του Δήμου Ξηρομέρου που εργαζόταν στα όρια του χωριού μας προκειμένου να συγκεντρώσει    το απαιτούμενο  αμμοχάλικο για την συντήρηση των αγροτικών δρόμων.
 
Η ενέργεια του κυρίου Μπαρμπαρούση έρχεται σε πλήρη αντίθεση με τις ανάγκες των αγροτών και κτηνοτρόφων του δήμου μας για πρόσβαση στα χωράφια τους και τις κτηνοτροφικές μονάδες
 
Ο κύριος Μπαρμπαρούσης ((ΤΥΦΛΩΜΕΝΟΣ)) από την αντιπάθεια του στη Δημοτική αρχή παραβλέπει σκόπιμα και ηθελημένα αφενός τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου μας και αφετέρου τις ανάγκες αγροτών και κτηνοτρόφων. 
 
Εκφράζω τη λύπη μας για την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά του που με όπλο τη φωτογραφική μηχανή και την δημόσιογραφικη του ταυτότητα:
 
ΕΚΒΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΟΥ

 ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ ΝΤΑΜΑΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ;

Γράφει-Φωτογραφίζει

ο ΘΩΜΑΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ

Σε πλήρη εξέλιξη, βρισκόταν πριν από λίγο, οι εργασίες αμμοληψίας από αυθαίρετο (;) Νταμάρι, περίπου  τρία χιλιόμετρα έξω από το Βασιλόπουλο, με κατεύθυνση προς το Μαχαιρά.

Εκσκαφέας του Δήμου Ξηρομέρου και τρία ή τέσσερα φορτηγά, επίσης με Δημοτικές Πινακίδες, ‘’εργάζονταν’’ πυρετωδώς, στο χώρο, που σημειωτέον, είναι χώρος δασικός και μη Κοινοτικός . Εκατοντάδες κυβικά άμμου μεταφέρονταν για να στρωθούν γειτονικοί αγροτικοί δρόμοι ενώ οι εργασίες πρόκειται να συνεχισθούν για τις δύο επόμενες ημέρες, εκτός εάν υπάρξει ευαισθητοποίηση και παρέμβαση από τις αρμόδιες αρχές, Δασαρχείο, ή αστυνομία, ή παρέμβαση εισαγγελικού λειτουργού.  Στις φωτο, που ακολουθούν θα διαπιστώσετε τα όσα γράφουμε.

Προς το παρόν θέτουμε τα εξής ερωτήματα :

1.      Έχει εκδοθεί σχετική άδεια για την αμμοληψία και την καταστροφή της θαμνώδους βλαστήσεως;

2.      Έχουν ενημερωθεί οι  Αρχές και πρωτίστως το Αρμόδιο Δασαρχείο Αμφιλοχίας και η Αστυνομία Ξηρομέρου ;

3.      Με ποίου εντολή τα οχήματα του Δήμου Ξηρομέρου και ο εκσκαφέας χρησιμοποιούνται για την εκσκαφή , την αμμοληψία και την μεταφορά του υλικού σε διάφορες περιοχές ;

4.      Γνωρίζει κάτι ο κ. Δήμαρχος, ή οι εργασίες  εκτελούνται εν αγνοία του;

5.      Αν , όντως,  δεν έχει εκδοθεί σχετική άδεια, γιατί ο Δήμος εκθέτει σε τεράστιους κινδύνους τους εργαζομένους του, αφού, αυτοί θα είναι οι πρώτοι που θα ‘’πληρώσουν το μάρμαρο’’ με αυτόφωρο, σε περίπτωση επέμβασης των αρμοδίων Αρχών ;

Αυτά, προς το παρόν. Περισσότερα αργότερα και μόλις συγκεντρώσουμε τις απαραίτητες πληροφορίες.


 

Σχόλια