Γιάννης Τριανταφυλλακης : Αναγκάζομαι να αποχωρήσω από την άτυπη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Αγώνα.

 


Αξιότιμα μέλη της Επιτροπής Αγώνα.

Έχουν περάσει δύο χρόνια από τους κοινούς αγώνες με στόχο την αποτροπή της ψήφισης της θεσμοθέτησης ΠΟΑΥ στην περιοχή Εχινάδων Νήσων και Αιτωλοακαρνανίας. Σε αυτά τα δύο χρόνια καταφέραμε πολλά και σταθήκαμε με αξιοπρέπεια σε έναν άνισο αγώνα. Η παρούσα δημοτική αρχή, με πλήρη συναίσθηση των προβλημάτων και του πολιτικού κόστους, πρωτοστάτησε για πρώτη φορά στην διεκδίκηση αλλαγής ενός λανθασμένου  σχεδιασμού.

Η υπόθεση πλέον είναι στο καθ’ ύλην θεσμικό όργανο στο Συμβούλιο της Επικρατείας και αν χρειαστεί είμαστε αποφασισμένοι να διεκδικήσουμε το δίκιο μας στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια.

Σε όλη την διαδρομή ήρθαμε σε επαφή με όλους τους πολιτικούς χώρους και κόμματα, Δήμους, την Περιφέρεια, Υπουργούς, το Πρωθυπουργικό Γραφείο, Βουλευτές, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας και τις αρμόδιες Επιτροπές.

Σαν Δήμαρχος, πιστεύοντας απόλυτα ότι ο συγκεκριμένος σχεδιασμός έχει αστοχίες και επιβάλλεται να διορθωθούν, ώστε να διασφαλιστεί η βιώσιμη ανάπτυξη και το μέλλον της περιοχής, συνεχίζω να δίνω τον αγώνα με όλα τα μέσα που δίνει η συντεταγμένη Πολιτεία.

Με απόλυτο σεβασμό πάντα στην διαφορετική άποψη, με κατανόηση των αναγκών όλων των πλευρών, όλο το διάστημα προσπάθησα να αποτρέψω τον κοινωνικό αυτοματισμό που δημιουργούν τα άκρα, έχοντας μια βαθιά δημοκρατική αντίληψη και εμπιστοσύνη στους θεσμούς και την κοινωνία, αναγκάζομαι να αποχωρήσω από την άτυπη θέση του Προέδρου της Επιτροπής Αγώνα. Η διαχρονική μου άποψη είναι ότι στα μεγάλα θέματα που αφορούν το τόπο μας, απαιτούνται συνέργιες και συνεργασίες απ' όλους τους πολιτικούς χώρους και όχι αφορισμοί.

Πλέον υπάρχουν τα νομικά - επιστημονικά δεδομένα και επιχειρήματα, ώστε να αποτραπεί η μονόπλευρη ανάπτυξη της περιοχής μας και να διασφαλιστεί η ισόρροπη ανάπτυξη.

 

Με εκτίμηση 

 

Τριανταφυλλάκης Λεων Ιωάννης 

Δήμαρχος Ξηρομέρου

Σχόλια

  1. Αυτά που λέει ο Τριανταφυλλάκης είναι ο ορισμός της μεγάλης κωλοτούμπας .Πλησιάζουν οι εκλογές και έπρεπε να κλείσει το μάτι προς τους Ιχθυοκαλλιεργητές για να ανοίξουν το πουγκί για τις χορηγίες του αγώνα . Έτσι το λέμε τώρα όταν πέφτουν τα φράγκα .
    Όσες κολωτούμπες και αν κάνεις Τριανταφυλλάκη δεν δε πιστεύει και δεν σε εμπιστεύεται κανένας πλέον .
    Είσαι ήδη παρελθόν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου