ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Οινιάδων: Με Ζαχαριάδη το καλωσόρισμα των νέων μελών (φωτο)

 

Για «δυναμική παρουσία των μελών και φίλων από την ευρύτερη περιοχή των Οινιάδων που στέλνει το ξεκάθαρο μήνυμα της κοινωνικής και πολιτικής αλλαγής που έχει ανάγκη η κοινωνία μας με μια δίκαιη, δημοκρατική, προοδευτική διακυβέρνηση στη χώρα» έκανε λόγο η τοπική Οργάνωση Μελών ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ, με αφορμή τη χθεσινή εκδήλωση υποδοχής νέων μελών.

«Ήταν μια καταπληκτική συγκέντρωση στο Νεοχώρι Μεσολογγίου από την ΟΜ Οινιαδών για την υποδοχή των νέων μελών. Με παλμό, με συμμετοχή, με χαμόγελο. Η δημοκρατική Αιτωλοακαρνανία δείχνει το δρόμο για μια ακόμη φορά» έγραψε ο τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Ζαχαριάδης.


Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Θάνος Μωραΐτης έγραψε ότι «κάθε τέτοια μας συνάντηση μετατρέπεται σε ένα δημιουργικό εργαστήρι ανταλλαγής απόψεων και ιδεών, με κοινό παρονομαστή τις δημοκρατικές μας αξίες, αλλά και την πίστη στο όραμά μας. μεγάλη προοδευτική παράταξη είναι εδώ, έχοντας υπογράψει το νέο Κοινωνικό Συμβόλαιο με τους πολίτες: Αυτό της ελευθερίας και της δικαιοσύνης».

Για «δυναμική παρουσία νέων μελών στην εξαιρετική εκδήλωση που οργάνωσε η Ο.Μ. Οινιάδων», έκανε λόγο σε ανάρτηση του ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γιώργος Βαρεμένος. «Ο προβληματισμός παλαιών και νέων μελών σχετικά με την ενεργειακή κρίση, διάχυτος», έγραψε ο κ. Βαρεμένος και πρόσθεσε ότι οι «Πολίτες αυτής της χώρας όμως έχουν ανάγκη από μια προοδευτική κυβέρνηση που θα αντιλαμβάνεται τα προβλήματα τους».

Δείτε εικόνες:


Σχόλια