Θρίλερ στη Χαλκιδική: Αγωνία για δύο αγνοούμενους λουόμενους

 Παραλία στη Χαλκιδική (φωτογραφία αρχείου / InTime Photos)

Παραλία στη Χαλκιδική (φωτογραφία αρχείου / InTime Photos)

Σε πλήρη εξέλιξη, έρευνες στη Χαλκιδική για τους αγνοούμενους κολυμβητές στο Ποσείδι, ενώ ένας από τους τρεις αρχικά, που είχαν παρασυρθεί εντοπίστηκε σώος…

Το τρίτο άτομο που είχε παρασυρθεί εντοπίστηκε σώο και μεταφέρθηκε με ασφάλεια στην ακτή. Σκάφη του λιμενικού και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, χτενίζουν την περιοχή αδιάκοπα, καθώς τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο όταν νυχτώσει.

Οι τρεις άνθρωποι έκαναν μπάνιο στην παραλία Ποσείδι στο πρώτο «πόδι» της Χαλκιδικής, όταν τα ισχυρά ρεύματα τους παρέσυραν και σταδιακά χάθηκαν από το οπτικό πεδίο των υπόλοιπων.

Για τον εντοπισμό τους επιχειρούν σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ένα ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας, ψαροκάικο και εθελοντές της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης. Μέχρι στιγμής εντόπισαν τον έναν αγνοούμενο από τους τρεις συνολικά. “Οι συνθήκες είναι άσχημες καθώς στην περιοχή πνέουν άνεμοι 6 και πλέον μποφόρ” ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΦΕΜΥΚ (Σύλλογος Φίλων Εθελοντών Μονάδων Υγείας Κασσάνδρας), Θεμελής Ιερισσιώτης που μετέχει στις έρευνες που πραγματοποιούνται.

https://www.ethnos.gr

Σχόλια