Ο Ανύπαρκτος Δήμαρχος και η αποτυχημένη σκηνοθέτης στο Facebook Πρόεδρος της Δ.Κ.Αστακού , που δεν βλέπουν τα χάλια της έδρας του Δήμου .!!!



Μετά την κοπή των πεύκων τα οποία ξεράθηκαν από την έλλειψη ποτίσματος επί τρία χρόνια , σειρά είχαν οι φύκοι στο πάρκο , που σε μια κακοστημένη  παράσταση της Προέδρου κυρίας Γιτσίπη , για να το ανεβάσει ως κατόρθωμα στο Facebook , έβαλε τα παιδιά από τα 8μηνα να καταβρέχουν με την υδροφόρα και έτσι έκανε πως τα πότιζε .!!!

Ιδού το αποτέλεσμα κυρία Πρόεδρος , αφού νομίζετε πως αυτά είναι τα καθήκοντα σας .

Τα  δένδρα δεν ποτίζονται έτσι και μια φορά τον χρόνο , για να πάρουμε την φωτογραφία και να την ανεβάσουμε στο Facebook σε μια κακοστημένη παράσταση με αποτέλεσμα να ξεραθούν και αυτά  και κοιτάξτε πως προσέχαμε εμείς τους φοίνικες   και από 20 εκατοστά έφτασαν κάποιοι τα 5 μέτρα , όπως και τα πεύκα τις κουκουναριές που  έφτασαν τα 5 μέτρα  με πολύ κόπο και αγάπη  από εμάς , ενώ εσείς   τα αφήσατε απότιστα και ξεράθηκαν και πήγατε με ευκολία με το αλυσοπρίονο και τα κόψατε .

Εσείς είστε μόνο για την καταστροφή και την τσαπατσουλιά .

Κοιτάξτε στο πάρκο που και οι φύκοι ξεράθηκαν και αυτοί .!!!

Μπράβο σας .!!!

Κοιτάξτε και τα τρία ρέματα στον Αστακό  από το ρέμα Κουνάδη – Καβαλιεράτου , στο ρέμα του εσχατολάκγαδου και στα Μπαμπουραίικα τα Βαράγκια και το άλλο στο Καραϊσκάκη ,  που είναι   σαν την ζούγκλα της Βολιβίας  και μετά ζητάτε από τους πολίτες να καθαρίζουν εκείνοι τα οικόπεδα τους .!!!

Και τον γκρεμό στο Ξενοδοχείο Στράτος που το είχατε ανεβάσει στην αποτυχημένη σας παράσταση  κυρία Πρόεδρος τον μισό τον καθαρίσατε .!!!

Και τους φύκους στον κεντρικό δρόμο , που τους κουρέψατε πριν δυο μήνες, κοιτάξτε πως έγιναν .!!!

Τι νομίζεται πως είναι εύκολη υπόθεση η φροντίδα του πρασίνου;;;;

Ή μήπως θέλετε να σας θυμίσω τα σκυλόσκατα μπροστά στον ανδριάντα Καρασευδά , τα οποία δεν είδα να ανεβάζετε στο Facebook ;;;

Το Άρχεσθαι μαθών άρχειν επιστήσει δεν το μάθατε ποτέ , γιατί ο Σοφός Σόλων δεν το έλεγε για ανθρώπους του Lifestyle σαν και εσάς.!!!!!

Πηγαίνετε κάθε βράδυ και δείτε φωτισμένο το Νεοκλασικό του κυρίου Καρφή στην παραλία και μετά πηγαίνετε και δείτε το Νεοκλασικό του Δήμου, όπου στον πρώτο όροφο προορίζεται για αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου και το ισόγειο για άλλες δράσεις και είναι μέσα στην εγκατάλειψη, ενώ εμείς που το αγοράσαμε ,σας αφήσαμε έτοιμες και τις 4 μελέτες και τα τεύχη δημοπράτησης έτοιμα για δημοπράτηση μαζί με 120.000 ευρώ από τα σεισμόπληκτα ,αλλά εσείς με τις πολιτικές απατεωνιές Μαυρογιαλούρου μας λέτε συχνά, ότι δήθεν εξασφαλίσατε για μελέτες έργων χιλιάδες ευρώ και εδώ που είναι έτοιμες οι μελέτες , τι κάνατε ;

Απλά κοροϊδεύετε.!!

Μπράβο σας .!!!

Αλλά ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται .!!!

Και ο πολιτικός σας χρόνος ήδη τελείωσε και απλά περιμένει ο λαός, να γίνουν οι εκλογές σε ένα χρόνο, για να πάτε για βρούβες   μετά .!!

Και του χρόνου που θα είναι προεκλογική χρονιά ετοιμαστείτε για σκληρό  Rock , ενώ παράλληλα τώρα ο Δικηγόρος μου ετοιμάζει την μήνυση για τον αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τα Λιβαναίικα Αλώνια για τις 240.000 ευρώ που έκαναν φτερά και πήγαν σε κάποιες τσέπες και αυτό είναι κακούργημα αφού είναι πάνω από 120.000 ευρώ και προβλέπεται ποινή φυλάκισης από 5 μέχρι 10 χρόνια( εμείς δεν έχουμε καμιά βιασύνη ) .!!!!

Κι μετά σας περιμένουν τα χαρμάνια στον Κορυδαλλό και μεγάλο πάρτι .!!!

Αστακός 29/7/2022

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου

Υ.Γ.

Σας είχα μιλήσει στην προηγούμενη ανάρτησή μου για παραίνεση, αλλά εσείς ή φαίνεται πως δεν γνωρίζατε την έννοια της λέξεως ή  πήρατε εντολή από τον αφέντη σας ,να μου την σπάσετε με την χαζή ανάρτηση – κακόγουστη  θεατρική παράσταση και εγώ φυσικά , αφού δεν με σεβαστήκατε , σας έδωσα τα ρέστα μου .!!!

Και εάν επαναλάβετε τέτοια ανάρτηση , σας περιμένουν πολλές εκπλήξεις .!!!!


























Σχόλια

  1. Ντροπή κύριε Τριανταφυλλάκη αυτές οι εικόνες εγκατάλειψης για τις οποίες είσαι αποκλειστικά υπεύθυνος ,παραπέμπουν σε Τριτοκοσμική Χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου