Ακόμη μία συμμετοχή στην εθνική ομάδα taekwondo για τον Θησέα Αιτωλοακαρνανίας

 

Ακόμη μία συμμετοχή στην εθνική ομάδα taekwondo για τον Θησέα Αιτωλοακαρνανίας

Συνεχίζει τις μεγάλες διακρίσεις ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας με άλλη μια συμμετοχή στην εθνική ομάδα taekwondo.

Στην πανελλήνια πρόκριση παίδων- κορασιδων και το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων – Νεανίδων συμμετείχε ο ΑΣ Θησέας Αιτωλοακαρνανίας όπου κατάφερε μέσα από εξαιρετικές εμφανίσεις των αθλητών του να κατακτήσει ένα χρυσό μετάλλιο με την Αναστασία Βλάχου στις κορασίδες και ένα χάλκινο μετάλλιο με τον Μιχάλη Μπετσικα στους εφήβους.

Η Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλακη έχει πάρει πρόκριση και για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα γίνει στην Μάλτα αλλά και με το χρυσό που κατέκτησε θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα που θα γίνει στην Βουλγαρία τον Αύγουστο και είναι και η μοναδική εκπρόσωπος από τον Νομό Αιτωλοακαρνανίας.

Η Αναστασία μετά από τέσσερις νίκες και άψογη συνεργασία με τον προπονητή της Νίκο Κακαρέλη κατάφερε να δείξει ότι είναι η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια στα βαριά κιλά.

Το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο μικρότερος ηλικιακά της κατηγορίας των Εφήβων ο Μιχάλης Μπετσικας όπου μετά από τρεις καταπληκτικούς αγώνες έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδο του στον τελικό.

Ο Μιχάλης έχοντας και αυτός πολύ καλή συνεργασία με τον προπονητή του Νίκο Κακαρελη κατάφερε να κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με υψηλή τεχνική και απόδοση, δείχνοντας ότι το μέλλον του ανήκει.

Εξαιρετικές εμφανίσεις πραγματοποίησαν και οι αθλητές του συλλόγου που δεν κατάφεραν να μπουν στα μετάλλια όπου είναι οι: Στραβοδημου Μαρία- Ελένη, Κακαρουνας Παναγιωτης, Γεωργιτση Σπυριδούλα, Κουμουδη Ιφιγένεια, Καρελου Δήμητρα και Καμπέρη Ελένη.

Το ΔΣ συγχαίρει όλους τους αθλητές αλλά και τον προπονητή Νίκο Κακαρέλη για τις σπουδαίες διακρίσεις που έφεραν στο Αγρίνιο και εύχεται καλή επιτυχία στην Αναστασία Βλάχου- Τριανταφυλλακη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα.



Σχόλια