Μία μοναδική μουσική βραδιά στον αρχαιολογικό χώρο του Αγίου Γεωργίου πόρτας Μπαμπίνης.

 


Ημερομηνία 12-8-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον πανέμορφο χώρο του Αγίου Γεωργίου πόρτας Μπαμπίνης, η μουσική βραδιά, με ελληνική μουσική και τραγούδια (λαϊκά, έντεχνα, ροκ κλπ), με τον τραγουδοποιό και κιθαρίστα Γιώργο Μπλέτσα.......


Υπό το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, ο Δήμος Ξηρομέρου, η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μπαμπίνης «Χριστόδουλος Παμπλέκης» σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Λευκάδας, άνοιξαν τις πόρτες σε έναν μοναδικό αρχαιολογικό χώρο και τον συνέδεσαν με τους ανθρώπους του τόπου.

Είχαμε την τύχη να ακούσουμε γνωστά τραγούδια σε Unplug εκτέλεση από μία υπέροχη και συναισθηματική φωνή, από ένα πραγματικό καλλιτέχνη τον Γιώργο Μπλέτσα.

Το πανέμορφο σκηνικό του αρχαιολογικού χώρου, συμπληρώθηκε από ένα Αυγουστιάτικο φεγγάρι που έκανε τη βραδιά μαγική για όσους είχαν την τύχη να παραβρεθούν σε αυτή τη μοναδική μουσική βραδιά.
Εκ της Κ.Ε.ΔΗ.Ξ

Σχόλια

 1. Είδαμε στον προϋπολογισμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης να διατίθενται 1000 € για πολιτιστικές εκδηλώσεις.
  Με τόσα χρήματα γίνονται εκδηλώσεις;

  Να σημειωθεί ότι τα δύο προηγούμενα χρόνια που συνδιοργανώθηκαν εκδηλώσεις δεν δόθηκαν χρήματα σ’ όλους τους συλλόγους αλλά μόνο σε «ημέτερους».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για να έχουμε το καλό ερώτημα πόσο πήγε το μαλλί Λευτεράκη ;;;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. δόθηκαν χρήματα σ’ όλους τους συλλόγους αλλά μόνο σε «ημέτερους».

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου