Νίκος Ζαρκαδούλας: Η χορηγία των ιχθυοκαλλιεργητών είναι προσπάθεια εκμαυλισμού της κοινωνίας

 


Χτες είχα την τιμή να παίξω στο αγώνα που διοργανώθηκε με τους παλαίμαχους του Παναιτωλικού και θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τους διοργανωτές! 
Ωστόσο δεν ανακοινώθηκε εκ των προτέρων και διαπίστωσα στο τέλος ότι χορηγός των μεταλλίων ήταν η Avramar καίτοι συνήθως οι χορηγοί ανακοινώνονται στην αρχική πρόσκληση.
 Λαμβάνοντας υπόψη ότι μια μερίδα πολιτών αντιδρά στα επεκτατικά σχέδια των ιχθυοκαλλιεργειών στο βόρειο τμήμα των ακτών μας θα ήθελα να εκφράσω την αγανάκτηση και διαφωνία μου.
 Αν δεν υπήρχε διαμάχη θα ήταν απολύτως θεμιτό ωστόσο σε αυτή τη περίπτωση θεωρώ την ενέργεια τέτοιων και άλλων μικρό-προσφορών προσπάθεια ελέγχου, διάσπασης και διάβρωσης της κοινωνίας. 
Αν οι εταιρείες έχουν αντίθετη άποψη ας γίνουν χορηγοί της λαϊκής συνέλευσης που θα γίνει την Κυριακή στις 21:30 στην παραλία του Αστακού. 
Θα μπορούσαν επίσης να μας αναπτύξουν τις αγαθές προθέσεις τους συμμετέχοντας σε αυτό το δημόσιο διάλογο, παρουσιάζοντας γιατί η τυχόν επέκταση δεν θα πλήξει άλλες δραστηριότητες !

Σχόλια