Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τ.Κ.ΜαχαιράςΣήμερα Κυριακή 7/8/22 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία Εθελοντική Αιμοδοσία στην Τ.Κ.Μαχαιράς από κατοίκους του χωριού και εθελοντές φιλοξενούμενους.
Μεγάλη ήταν η προσέλευση των συγχωριανών ακόμη και περαστικών οδηγών που θέλησαν να βοηθήσουν σε αυτή την κοινή προσπάθεια .
Η πολύτιμη συνεργασία τόσο του Γ Ν Αγρινίου και του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιτ/νιας εξυπηρέτησαν σε αυτό το σκοπό.
Λόγω των ειδικών συνθηκών δεν κατέστη δυνατή η αιμοδοσία απ το σύνολο των αιμοδοτών που προσήλθαν για αυτό και στη συνέχεια όσοι συγχωριανοί θέλουν να αιμοδοτήσουν για το χωριό τους, να απευθυνθούν στο Γ Ν Αγρινίου στον πρόεδρο του συλλόγου αιμοδοτών κ Μαμασούλα Κωνσταντίνο ή τον πρόεδρο της Τ Κ Μαχαιράς.
Ευχαριστώ ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθεια του το φαρμακείο της Αγγελική Μήνα,τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαχαιράς κ Τζίντζο Γρηγόρη που παρευρέθηκε, τον πρόεδρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Αρχοντοχωριτών κ Πιτσινέλη Λευτέρη για την συνεργασία και τις συμβουλές του...,
Τον πρόεδρο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αιτ/νιας κ Μαμασούλα Κωνσταντίνο και ιδιαίτερα το ιατρικό προσωπικό του Γ Ν Αγρινίου που μας εξυπηρέτησαν στο να φέρουμε σε πέρας αυτόν τον ιερό σκοπό.
Το εγχείρημα αυτό γίνεται για πρώτη φορά στο χωριό μας και έχουμε σκοπό να το επαναλαμβάνουμε τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο ελπίζοντας να βρεθούν μιμητές...
Δίνεις αίμα
Σώζεις μια ζωή
Σας ευχαριστώ όλους
Πρόεδρος Τ.Κ.
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ
Σχόλια