ΜΕ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΧΩΡΙΩΝ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

 


Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ΒΕΛΟΥΤΣΑNEWS νομικά θα κινηθούν μέσα στο επόμενο άμεσο χρονικό διάστημα  οι  κάτοικοι του Δήμου Ξηρομέρου κατά της δημοτικής αρχής και κατά παντός υπευθύνου με μηνύσεις και αγωγές αφού αισθάνονται εμπαιγμό και αδιαφορία από την Δημοτική Αρχή για το σοβαρό πρόβλημα με τις πλημμύρες. 

Ήδη έχουν παρέλθει οκτώ μήνες από την νεροποντή που έγινε στις 3 Δεκεμβρίου του 2021 και μέχρι τώρα δεν έχουν δει καμιά κίνηση η ενέργεια από την Δημοτική αρχή που να δείχνει ότι θα υπάρξει παρέμβαση για να αποκατασταθεί το πρόβλημα. 

Έρχεται το φθινόπωρο και βλέπουν ότι κινδυνεύουν ξανά από πλημμυρικά φαινόμενα οι κατοικίες και περιουσίες τους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας  για αντιπλημμυρικά έργα δόθηκαν 500.000 ευρώ και μέχρι τώρα δεν δρομολογήθηκε καμιά λύση η παρέμβαση με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη ανησυχία από τους συνδημότες μας. 

Το βέβαιο είναι ότι υπάρχει  πλούσιο φωτογραφικό υλικό από Καραϊσκάκη και Βασιλόπουλο με βουλωμένα φρεάτια και μπαζωμένα ρέματα κάτι το οποίο σημαίνει ότι καθίσταται δυσχερής η θέση της Δημοτικής αρχής σε περίπτωση ομαδικών μηνύσεων και αγωγών για οικονομική αποζημίωση

Σχόλια

  1. 500.000 ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα και δεν έγινε τίποτα? Μάλιστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 500.000 ευρώ? Έτσι εξηγείται γιατί όλοι σκοτώνονται να βγουν στην εξουσία. Μάσα μπούκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου