Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τα εισιτήρια για το Παναιτωλικός- ΑΕΚ: Ποιοι μπορούν να αγοράσουν, παιδιά κι ακαδημίες στη Θύρα 3

 Από ένα εισιτήριο μπορούν να αγοράσουν όσοι πήραν εισιτήριο με τον Άρη. Ένα εισιτήριο επίσης για όσους έχουν διαρκείας αλλά και όσοι είχαν πέρυσι ή πρόπερσι- Δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλοξενούμενους

Στην κυκλοφορία τίθενται ηλεκτρονικά τα εισιτήρια για την αναμέτρηση Παναιτωλικός-ΑΕΚ, που θα γίνει το Σάββατο στις 20:00.


Όπως τονίζει η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός, όπως στο ματς με τον Άρη από ΕΝΑ εισιτήριο μπορούν να αγοράσουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. Εισιτήριο μπορούν να αγοράσουν και όσοι ήταν κάτοχοι διαρκείας είτε πέρυσι, είτε πρόπερσι αλλά και όσοι αγόρασαν εισιτήριο με τον Άρη.

Δε θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλοξενούμενους οπαδούς ενώ στη Θύρα 3 θα φιλοξενηθούν μαθητές και παιδιά ακαδημιών.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα του Σαββάτου ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΕΚ, δικαίωμα εισόδου έχουν οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας. ΕΝΑ απλό εισιτήριο για τον συγκεκριμένο αγώνα μπορούν να προμηθευτούν ΜΟΝΟ όσοι έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας σε κάποια από τις τρεις προηγούμενες σεζόν (έστω μία φορά από το 2019 έως και εφέτος) ή εισιτήριο στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα με τον Άρη.

Η έκδοση του απλού εισιτηρίου γίνεται ηλεκτρονικά από την πλατφόρμα εισιτηρίων της ΠΑΕ Παναιτωλικός κάνοντας χρήση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου στον οποίο έχει εκδοθεί εισιτήριο διαρκείας την τελευταία τριετία και συμπληρώνοντας τα στοιχεία του φιλάθλου για τον οποίο προορίζεται.

Όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με ψηφιακές συναλλαγές, μπορούν να εξυπηρετηθούν από το προσωπικό της ΠΑΕ στα γραφεία της στο γήπεδο Παναιτωλικού, τα οποία θα είναι ανοικτά κάθε ημέρα από τις 9.00 το πρωί έως τις 17.00. Το Σάββατο τα γραφεία θα λειτουργήσουν από τις 12.00 έως τις 17.00

Οι τιμές των απλών εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2: 20 ευρώ

Θύρα 4Α18 ευρώ

Θύρα 4: 15 ευρώ

Θύρα 6: 10 ευρώ

Θύρα 7: 10 ευρώ

Η Θύρα 3 θα φιλοξενήσει παιδιά Ακαδημιών ποδοσφαίρου και μαθητές Σχολείων

ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια και δεν θα διατεθούν εισιτήρια σε φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας.

https://www.agrinionews.gr/

Σχόλια