Ευχές προς τους μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης κα Χριστίνα Τάπραντζη.

 


 Αστακός 12.9.2022 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ 

ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

Τα Γυμνάσια και τα Λύκεια του Δήμου Ξηρομέρου ανοίγουν σήμερα Δευτέρα για τις μαθήτριες και τους μαθητές και εύχομαι σε όλη την σχολική κοινότητα καλή αρχή.......

Ως δημοτική αρχή και Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας, έχουμε κάνει ότι απαιτείται για να είναι οι σχολικές μας μονάδες πανέτοιμες να υποδεχθούν το μέλλον του Δήμου μας.

Φέτος έχουμε και το Γυμνάσιο Αστακού, το οποίο έχει δεχθεί το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης, με χρηματοδότηση 566.680 € από το Επιχειρησιακό πρόγραμμα "Δυτική Ελλάδα 2014-2020" (περιλαμβάνει και το Δημοτικό Σχολείο Αστακού). Από την παρούσα δημοτική αρχή, το έργο εντάχθηκε, δημοπρατήθηκε, εκτελέστηκε και έγκαιρα παραδίνεται στη σχολική κοινότητα για το διδακτικό έτος 2022-2023.

Καλή σχολική χρονιά προς όλους και θα είμαστε πάντα δίπλα να βοηθούμε όπου απαιτείται, για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων, για την Παιδεία και την Μόρφωση των παιδιών μας. 

Καλή αρχή να έχετε παιδιά μας.

 Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ 

ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ  

ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ - ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Σχόλια