Ιδού τα χάλια των απατεώνων και των κλεφταράδων .!!!Η Μελέτη της ασφαλτόστρωσης του δρόμου από την Αερογέφυρα μέχρι τον άγιο Νικόλαο και από Ζώτου –μπροστά από το Δημαρχείο μέχρι το πάρκο  , προβλέπει φρεζάρισμα της παλιάς ασφάλτου σε βάθος 4 εκατοστά και αυτό το πράμα έγινε ένα σγάλισμα από γάτες 1 εκατοστού . 

Μπροστά δε στον φούρνο του κυρίου Λιάσκου  το ρείθρο είναι 15 πόντους χαμηλότερα και θα υπάρχει αυλάκι για να σπάσει κάποιος τα πόδια του .

Μη διανοηθείτε να ρίξετε άσφαλτο από πάνω, αν δεν φρεζάρετε κανονικά την παλιά άσφαλτο και να εξυγιάνετε τον χώρο γύρο από τα φρεάτια ,   γιατί  σε διαφορετική περίπτωση  σας περιμένει βαρύς ο πέλεκυς της δικαιοσύνης και ειδικά εναντίον του Δημάρχου και της επιβλέπουσας μηχανικού .

Όταν μάλιστα έχει προηγηθεί η σκανδαλώδης απευθείας ανάθεση του ποσού των 500.000 ευρώ με έκπτωση 3% , όταν στις δημοπρασίες με ασφαλτικά  οι εκπτώσεις  είναι της τάξεως του 50 και 60 % ( ποιος άρπαξε την τριακοσάρα )ή και πάρα πάνω  και η συγκεκριμένη ανάθεση έγινε στον Εργολάβο που ο κύριος Τριανταφυλλάκης αποκαλούσε επί προηγούμενης Δημοτικής Αρχής Εθνικό Εργολάβο .

Υπάρχει όμως και άλλο σκάνδαλο .

Τα χρήματα αυτά είχαν βγει από το Υπουργείο Εσωτερικών μετά τις νεροποντές του Νοέμβρη του 2020 και ήταν στο ταμείο τα 400 χιλιάδες ευρώ από τον Φεβρουάριο του 2021 και τα υπόλοιπα λίγο αργότερα  και προοριζόντουσαν για αποκατάσταση ζημιών από εκείνες τις νεροποντές όπως στην Κανδήλα , στον Βάρνακα , στην Παναγούλα στο Αρχοντοχώρι ( δρόμος Δρογοβίτσας ) , στον Παπαδάτο , στις Φυτείες , στα Βλυζιανά , στο Βασιλόπουλο  στο Καραϊσκάκη ( δρόμος προς Αι Λιά και παλιό χωριό )  μέχρι την Παλαιομάνινα και τα άλλα τα χωριά .

Για τις ασφαλτοστρώσεις μέσα στον Αστακό και τον Μύτικα  υπάρχουν άλλα κονδύλια , αλλά είναι ανίκανοι και κοιτάνε τις εύκολες λύσεις , όμως οι πολίτες σε αυτά τα χωριά που έπαθαν πραγματικές ζημιές,  τους περιμένουν για να τους φτύσουν .

Όμως και για όλα αυτά θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη .

Υ.Γ .

Όσο για την κυρία Πρόεδρο του Αστακού κυρία Γριτσίπη που με πολλή έπαρση και κομπασμό μας μίλησε μέσα από το Facebook  και το pήραν τα δύο βοθροblogs και το αναμετέδωσαν ως γραφεία τύπου , θέλω να της πω πως όλη αυτή η βρωμιά και σαπίλα , για την απομάκρυνση της οποίας επιστρατεύτηκαν φορτηγά και JCB  δεν βρισκόντουσαν στην Ουγκάντα , αλλά μέσα στον Αστακό.

Γι αυτό λίγη σοβαρότητα δεν βλάπτει κυρία Γριτσίπη , γιατί το καβάλημα του καλαμιού , μπορεί να μας προκαλέσει και ανεπανόρθωτες βλάβες .

Οι πολίτες του Αστακού ξέρουν πολύ καλά πως έχετε μετατρέψει τον Αστακό σε ένα απέραντο σκουπιδαριό και σας χαρίζω αυτή την εικόνα από τον Κεντρικό Δρόμο του Αστακού που είναι έτσι όλη την ημέρα σήμερα .

Θερμά συγχαρητήρια κυρία Γριτσίπη  .  

Αστακός 18/9/2022

Παναγιώτης Στάικος

Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης

Αναζωογόνηση Ξηρομέρου .  


Σχόλια

 1. Όσο τα γραφόμενα στην παρούσα ανάρτηση, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης
  του δήμου μας: << Αναζωογόνηση Ξηρομέρου >> σε βάρος των αξιότιμων αιρετών πολιτικών εκπροσώπων του δήμου μας, δέν αποδεικνύονται, εξακολουθώ να μήν αναγνωρίζω πολιτικά- το πολιτικό του αξίωμα ως δημοτικού συμβούλου του δήμου μας.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  απλός υποστηρικτής της δημοτικής παράταξης
  του δήμου μας:《Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ποιος ασχολείστε μαζί σου Γιαννελη .
   Έχεις καταντήσει απλά μαϊντανός .
   Δεν το καταλαβαίνεις πως γελάει ο κόσμος όταν βλέπει Γιαννέλης .

   Διαγραφή
  2. Φίλε μου για ότι γράφω αναλαμβάνω πλήρως την ατομική μου ευθύνη.
   Και όσον αφορά την έκφραση του κόσμου του δήμου μας, προφανώς και είναι καθόλα σεβσστή η άποψη του κόσμου μας.
   Πάντως εάν τυχόν έχεις καμιά μέτρηση, πολύ ευχαρίστως να μας την παρουσιάσεις την μέτρηση της έκφρασης.
   Καλησπέρα Φίλε συνδημότη μσς
   Σπύρος Ν. Γιαννέλης

   Διαγραφή
 2. Τυπογραφική διόρθωση : σεβαστή , μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. και εσυ ρε ξερολα που ξερεις οτι γελαει ο κοσμος με τον Γιαννελη.Για πες μας εσυ ποιος εισαι να δουμε αν γελαει ο κοσμος με τα χαλια σου, που απαντας ανωνυμα σε καποιον που γραφει επωνυμα. Με τις παπαρι.....σου γελαει ο κοσμος. ΧΡ ΜΠΟΝΗΣ(βλεπεις εγω γραφω επωνυμα )

   Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου