Πρόσκληση για την Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας.

 


LOGO
 
Ημερομηνία 16/09/2022
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
Ενημερώνουμε τους δημότες του Δήμου Ξηρομέρου, με αντικείμενο απασχόλησης στον αγροτοκτηνοτροφικό τομέα, ότι στις 30 Σεπτεμβρίου και έως 2 Οκτωβρίου στο Κεφαλόβρυσο Αιτωλικού, πρόκειται να πραγματοποιηθεί η «Αγροτική Περιφερειακή Έκθεση Αιτωλοακαρνανίας», με τη στήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Στην Έκθεση συμμετέχουν επιχειρήσεις Αγροτικών Προϊόντων και Μηχανημάτων και φορείς, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία στο εμπορικό και καταναλωτικό κοινό, να γνωρίσει και να εμπιστευτεί τα ιδιαίτερα αυτά προϊόντα και τις δράσεις των φορέων.
Σκοπός της Έκθεσης είναι η ενίσχυση της προβολής και προώθησης του ποιοτικού παραγόμενου αγροτικού προϊόντος στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και όσον μας αφορά, στον Δήμο Ξηρομέρου.
Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Ξηρομέρου, διαθέτει δωρεάν χώρο – περίπτερο, κατόπιν ενεργειών της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
Καλούμε κάθε ενδιαφερόμενο να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης κ. Ελευθέριο Μάντζαρη στο τηλέφωνο 6986605117 για περισσότερες λεπτομέρειες.
 
Παρακάτω επισυνάπτονται:
1. Το δελτίο τύπου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για περισσότερες πληροφορίες.
2. Η αίτηση συμμετοχής.
 
ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ
 

Σχόλια