Ημερίδα για τον καρκίνο του μαστού στον Αστακό- Δωρεάν κλινικές εξετάσεις σε Μύτικα και Φυτείες


Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης με θέμα τον καρκίνο του μαστού (Ca Μαστού), με ομιλητή τον Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (Ε.Α.Ε) κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο στον Αστακό.

Ο Δήμος Ξηρομέρου και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ξηρομέρου σε συνεργασία με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία, διοργάνωσαν το απόγευμα της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου στον Αστακό, ημερίδα ενημέρωσης και εκπαίδευσης με θέμα τον καρκίνο του μαστού (Ca Μαστού), με ομιλητή τον Πρόεδρος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας (Ε.Α.Ε) κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο

Tο θέμα της ημερίδας που ανέπτυξε ο κ. Φιλόπουλος ήταν: «Νεότερα δεδομένα για το Ca Μαστού – Εκπαίδευση στην αυτοεξέταση».

Σήμερα και αύριο στο Κ.Υ. Μύτικα και στο Π.Ι. Φυτειών θα γίνει και ιατρείο μαστού με κλινική εξέταση.

Το Σάββατο, 10 Σεπτεμβρίου και ώρες 10:00 π.μ. με 02:00 μ.μ.,  στο Κέντρο Υγείας Μύτικα, με τη συνδρομή των ιατρών του Κ.Υ. Μύτικα και του προσωπικού του.

Την Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου και ώρες 11:00 π.μ. με 02:00 μ.μ. στο Περιφερειακό Ιατρείο Φυτειών.

Τα ραντεβού έχουν κλειστεί μέσω τηλεφώνου:

2646081016 και ώρες 09:00 π.μ. – 01:00 μ.μ. για το Κέντρο Υγείας Μύτικα.

2646041482 και ώρες 09:00 π.μ. – 01:00 μ.μ. στα γραφεία της Κ.Ε.ΔΗ.Ξ από 30/8 έως 2/9 για το Περιφερειακό Ιατρείο Φυτειών.

«Έχει τηρηθεί σειρά προτεραιότητας και ιδιαιτέρως σε όσες έχουν νοσήσει. Παρακαλούμε όσες γυναίκες έχουν παλιότερες μαστογραφίες να τις έχουν μαζί» υπογραμμίζει η σχετική ενημέρωση του Δήμου Ξηρομέρου.

Το ιατρείο γίνεται με την βοήθεια της κας   Ανδριάνας  Κουλούρα, Διευθύντριας Κλινικής μαστού του «ΛΗΤΩ».

Δείτε φωτογραφίες από την Ημερίδα:

 

Σχόλια