Ενισχύει την παρουσία της στα χωριά του Ξηρομέρου η Χριστίνα Φούντζουλα


Σε εκλογική ετοιμότητα βρίσκεται η Χριστίνα Φούντζουλα, πολιτευτής με καταγωγή από τη Ναύπακτο, η οποία στηρίζει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η Χριστίνα Φούντζουλα ενισχύει την παρουσία της στο νομό Αιτωλοακαρνανίας και είναι πανταχού παρούσα στα κοινωνικά δρώμενα τους τελευταίους μήνες, σε μια προσπάθεια να διατηρήσει σταθερά καλή επαφή με τους συντοπίτες της και να ακούσει τα ζητήματα της κάθε περιοχής.

Σε ότι αφορά το Ξηρόμερο, η Χριστίνα Φούντζουλα επισκέφθηκε πολλές κοινότητες, φορείς και εορτές εκκλησιών όπως τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στον Αστακό. 

Είναι ευρέως γνωστό πλέον ότι η γοητευτική Ναυπάκτια στηρίζει τη Νέα Δημοκρατία και έχει λάβει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις για να ενισχύσει την παρουσία της στο νομό Αιτωλοακαρνανίας μπαίνοντας στη τελική ευθεία προς τις επόμενες εθνικές εκλογές.

Πάντως, έως τώρα, η Χριστίνα Φούντζουλα με την οικεία και ιδιαίτερα αγαπητή προσέγγισή της, κερδίζει τις εντυπώσεις και δείχνει να βρίσκεται σε μια σταθερά ανοδική πορεία στα γνώριμα λημέρια της, αφού στις βουλευτικές εκλογές του 2015 ήταν υποψήφια βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία με το κόμμα «Ποτάμι», κάνοντας μια αξιοπρεπής πορεία λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση στο νομό.

Σύντομο βιογραφικό

Η Χριστίνα Φούντζουλα είναι 38 ετών και επαγγέλλεται Μηχανικός Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης με πλούσιο βιογραφικό στον ιδιωτικό τομέα.

Το 2019 διετέλεσε σύμβουλος του Γενικού Γραμματέα Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων κ. Κωνσταντίνου Αραβώση σε θέματα περιβαλλοντικής αδειοδότησης, διαχείρισης υδάτων, κλιματικής αλλαγής και ποιότητας ατμόσφαιρας, βιοποικιλότητας, διαχείρισης δασών και κυκλικής οικονομίας.

Στη συνέχεια συμμετείχε στην οργάνωση και υλοποίηση του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών 1555 σε θέματα υγείας, παροχών και ασφάλισης, το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο εκσυγχρονιστικά έργα δημόσιας διοίκησης υπό τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη.


Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου