Άμεση απομάκρυνση όλων των οχημάτων παραπλεύρως δύο δρόμων του Αστακού, λόγω εκτέλεσης έργων οδοποιίας (ασφαλτόστρωση).

 


Ημερομηνία 29.9.2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

 

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Από αύριο Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, θα εκτελεστούν έργα εσωτερικής οδοποιίας, με ασφαλτόστρωση σε δύο πολύ προβληματικά σημεία του οικισμού του Αστακού.....

 

Πρόκειται για:

1. Το κομμάτι του δρόμου ερχόμενος από Καραϊσκάκη και μπαίνοντας Αστακό, από το σημείο της αερογέφυρας ως τον Αη Νικόλα.

2. Το κομμάτι του δρόμου που ξεκινά κάθετα από τον παραπάνω δρόμο, περνά μπροστά από το Δημαρχείο και λίγο πριν το πάρκο.

Παρακαλούνται οι κάτοχοι των αυτοκινήτων που έχουν παρκάρει παραπλεύρως των συγκεκριμένων κομματιών του δρόμου που θα εκτελεστούν οι εργασίες, να απομακρύνουν ΑΜΕΣΑ τα σταθμευμένα οχήματα τους, διότι ο εργολάβος από αύριο θα ξεκινήσει την εκτέλεση των εργασιών.

 

ΕΚ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ

Σχόλια

  1. Οι παρεμβάσεις που γίνονται απο τις υπηρεσίες του δήμου μας,
    με διάφορα τεχνικά έργα, αντιπλημμυρικής προστασίας, επιδιόρθωση δρόμων και άλλα τεχνικά έργα απο διάφορα χρηματοδοτικά προγράμματα,
    είναι αποτέλεσμα σωστής προετοιμασίας, διοικητικής οργάνωσης και προγραμματισμού των δημοτικών μας υπηρεσιών και βεβαίως το θετικό αποτέλεσμα ωφείλεται και στα συγκριτικά καλύτερα στοιχεία στα οικονομικά του δήμου μας.
    Τίποτα δέν γίνεται απρογραμμάτιστα και ασυντόνιστα.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    αολός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
    του δήμου μας:《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τυπογραφική διόρθωση : απλός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με την συμπλήρωση τριών ετών δημοτικής θητείας το έργο της δημοτικής αρχής είναι θετικό όπως και το ήθος της πολιτικής-πολιτικό ήθος που εκφράζεται
    απο τον δήμαρχο του δήμου μας κον Ιωάννη Τριανταφυλλάκη, είναι συμβατό με τα ήθη της κοινωνίας του δήμου μας.
    Προφανώς και λόγω των αντικειμενικών γενικότερα οικονομικών συνθηκών, δέν μπορούσαν να γίνουν όλα τα τεχνικά έργα υποδομής που απαιτουνται για την βελτιωση της καθημερινότητας των δημοτών του δήμου μας.
    Μετά ομως και την κατασκευή σημαντικών τεχνικών έργων και άλλα τεχνικα εργα που βρίσκονται σε εξέλιξη κατασκευής, όπως και τεχνικά έργα που βρίσκονται υπο μελέτη,
    το νέο Τεχνικό Πρόγραμμα του έτους 2023 θα πρέπει να περιλαμβανει κυρίως τεχνικα έργα που να καλυπτουν τις βασικές ανάγκες και ελλειψεις των κοινοτήτων και με βάση τις προτάσεις των κοινοτήτων του δήμου μας.
    Σπύρος Ν. Γιαννέλης
    απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
    του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΝΕΛΗ ΕΣΥ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ..
      ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου