Νέα καταγγελία για βιασμό στο Αγρίνιο : Ελεύθερος άνευ όρων 23χρονος

 


Mια ακόμη καταγγελία για έγκλημα κατά της γενετήσιας αξιοπρέπειας απασχολεί τις Αρχές στο Αγρίνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες τoυ ΑγρίνιοCulture.gr απολογήθηκε σήμερα ενώπιον των Δικαστικών Αρχών στο Αγρίνιο ένας 23χρονος, κάτοικος του Δήμου Μεσολογγίου, που καταγγέλθηκε για βιασμό από μια 18χρονη στο Αγρίνιο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα ο 23χρονος τον Αύγουστο του 2020 φέρεται να βίασε την 18χρονη σε περιαστική περιοχή του Αγρινίου, κατόπιν ραντεβού που είχαν δώσει οι δυο τους. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο νέοι είχαν γνωριστεί μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, ενώ η καταγγελία του βιασμού έγινε περίπου τρεις μήνες μετά το φερόμενο συμβάν.

Στην εξέλιξη της υπόθεσης εκτιμάται ότι έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι, σύμφωνα με πληροφορίες τoυ ΑγρίνιοCulture.gr, η νεαρή κοπέλα από το Αγρίνιο κάποιους μήνες μετά την αρχική της καταγγελία ανασκεύασε μέρος της αρχικής της κατάθεσης. Έτσι χθες μετά την απολογία του ο 23χρονος αφέθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη Ανακριτή και Εισαγγελέα, ελεύθερος χωρίς να του επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.

Ο συνήγορος υπεράσπισης του 23χρονου, Χρήστος Τσιμπούκης, μιλώντας στο ΑγρίνιοCulture.gr για την εξέλιξη της υπόθεσης δήλωσε : «Μετά από πολύμηνη υπομονή ο εντολέας μου προσήλθε για να απολογηθεί έχοντας μαζί του πληθώρα αποδεικτικών στοιχείων, που αποδομούν πλήρως και στο σύνολό της την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία. Όπως έχει πει ξανά αρμόδιοι για να ενημερωθούν και να αξιολογήσουν το όποιο αποδεικτικό υλικό έχει να εισφέρει ο εκάστοτε κατηγορούμενος είναι ο αρμόδιος Ανακριτής και Εισαγγελέας».

Σχόλια