Τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά του Δ.Σ, της συνεδρίασης, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022.

DS XIROMEROY 3102022 
Στα πλαίσια της Δημοκρατίας, της διαφάνειας, της δημόσιας λογοδοσίας και της πλήρης ενημέρωσης των δημοτών, στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτώνται από την αρχή της παρούσας δημοτικής περιόδου και για πρώτη φορά, τα ηχητικά πρακτικά καθώς και τα βιντεοσκοπημένα πρακτικά, όλων των Δημοτικών Συμβουλίων, όπως ήταν και η προγραμματική δέσμευση της παρούσας δημοτικής αρχής.
Στο βίντεο στο YouTube, αναφέρονται επιλέγοντας ''ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ'', όλα τα θέματα συζήτησης και έχει προστεθεί χρονική σήμανση, ώστε να μπορείτε εύκολα να μεταβαίνετε απ' ευθείας στο θέμα που θέλετε να ακούσετε.
 
------------------------
 
ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
 
Ανακοινώσεις - ερωτήσεις - θέματα προ ημερησίας διάταξης. 10:36
 
1. Αναμόρφωση Προϋπολογισμού οικ. έτους 2022 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Γερόλυμος Σωτήριος). 24:32
2. Έγκριση Κανονισμού Δικτύου Αποχέτευσης Δήμου Ξηρομέρου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος). 57:26
3. Συζήτηση επί αιτήματος Δημοτικών συμβούλων της αντιπολίτευσης με θέμα: Αποκατάσταση οδοστρώματος στη θέση από Αερογέφυρα μέχρι Δημοτικό Σχολείο Αστακού καθώς και μπροστά από το Δημαρχείο, για να μην υπάρχουν κακοτεχνίες και να γίνει η αποκατάσταση όπως προβλέπει η μελέτη και οι νόμοι (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος Πολύζος Βασίλειος). 2:21:51
 
H ΠΡΟΕΔΡΟΣ
 
ΤΑΠΡΑΝΤΖΗ – ΠΕΤΤΑ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
 
 

 

 

Σχόλια

 1. Με την κατασκευή του τεχνικού έργου του βιολογικού Αστακού,
  που θα αναβαθμίσει περιβαλλοντικά την περιοχή του δήμου μας και θα συμβάλλει περαιτέρω και στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής,
  δέν αποκλείεται ποτέ η δυνατότητα επέκτασής του, αρκεί όμως να ξεκινήσει η σωστή τεχνική λειτουργία του έργου και με τον κανονισμό που αντικειμενικά απαιτείται και σύμφωνα με τις ισχύουσες γενικότερα ρυθμίσεις σε παρόμοια τεχνικά έργα.
  Σπύρος Ν. Γιαννέλης
  απλός υποστηρικτής της ανεξάρτητης δημοτικής παράταξης
  του δήμου μας: 《 Συμπολιτεία Ξηρομεριτών 》

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Επι 3 χρόνια κύριε Τριανταφυλλάκη δεν έκανες τίποτα για να γίνει η επέκταση του αγωγού στον Αστακό ,που αυτή την στιγμή καλύπτει το 60% των νοικοκυριών της πόλης .
  Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα οι χρήστες του βιολογικού να πληρώνουν δυσβάστακτο τέλος και αν δεν το πληρώσουν με τον κανονισμό που ψηφίσατε θα τους κόβετε και την υδρευση .
  Ντροπή σου φορομπήχτη Τριανταφυλλάκη ,που έχεις το θράσος να λες ότι δεν θελουμε να λειτουργήσει ο βιολογικός ,εμείς που φτύσαμε αίμα για να γίνει ο Βιολογικός .
  Έλα με το JCB και τους μηχανικούς του Δήμου για να πάμε να κάνουμε 20 τομές στο χιλιόμετρο στον αγωγό από τον Άγιο Δημήτριο μέχρι τα Λιβαναίικα αλώνια για να φανεί πως έχεις κλέψει με την παρέα σου 7.600 κυβικά άμμο ,το βάθος δεν είναι 1,5 μέτρα που προβλέπει η μελέτη ,αλλά από 70 εκατοστά μέχρι 1,10 και το πλάτος δεν είναι 1,20 αλλά από 50 εκατοστά μέχρι 70 εκατοστά .
  Έλα λοιπόν να δούμε και τους τοίχους αντιστήριξης και όλες τις άλλες κλεψιές μου σύμφωνα με τον Πραγματογνώμονα - Εκτιμητή η κλοπή είναι 240.500 ευρώ .
  Και αν δεν είναι έτσι εγώ θα σου φέρω αμέσως την παραίτηση μου και δεν θα θέσω υποψηφιότητα στις επόμενες εκλογές .
  Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα .
  Τόλμα αν έχεις ίχνος αξιοπρέπειας και πάμε πίσω στον αγωγό ,για να δουν οι πολίτες ποιοι νοιάζονται για τον τόπο και ποιοι για να γεμίσουν τις τσέπες τους με κλεμμένο Δημόσιο Χρήμα .
  Παναγιώτης Στάικος .

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου