Επίθεση με καυστικό υγρό στο Ηράκλειο: Ο 36χρονος κινδυνεύει να χάσει το μάτι του – Εντοπίστηκε το δοχείο





Στη ΜΕΘ του ΠαΓΝΗ, για προληπτικούς λόγους, νοσηλεύεται ο 36χρονος, ο οποίος δέχθηκε επίθεση με καυστικό υγρό από την σύζυγο του, σε ξενοδοχείο στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, ο 36χρονος, ο οποίος έχει απασχολήσει τις αρχές για μεγάλες ληστείες σε ξενοδοχεία και κοσμηματοπωλεία το 2015 και προσφάτως είχε αποφυλακιστεί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ιδιωτικό αυτοκίνητο και όχι με ασθενοφόρο.

Την ίδια στιγμή, αναζητείται η 38χρονη, ενώ -σύμφωνα με την ιστοσελίδα neakriti.gr- η αστυνομία εντόπισε το δοχείο που περιείχε το καυστικό υγρό. Μέχρι στιγμής, δεν έχει διαπιστωθεί αν επρόκειτο για βιτριόλι ή άλλο υγρό, και αναμένονται τα αποτελέσματα από τον εργαστηριακό έλεγχο.

«Δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χάσει το μάτι του αφού φέρει σοβαρή βλάβη. Προς το παρόν δεν έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, βρίσκεται για προληπτικούς κυρίως λόγους στη ΜΕΘ. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ελεγχόμενη αλλά εκτιμάται διαρκώς» ανέφερε με δηλώσεις του στο cretapost ο Διοικητής του ΠΑΓΝΗ και χειρουργός κ. Γιώργος Χαλκιαδάκης.

 ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ- newsit.gr

Σχόλια