Παρεμβάσεις καθαριότητας στη Κοινότητα Παπαδάτου, από το πρόγραμμα ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ (συνεργείο Φυτειών).

 




Ημερομηνία 11-10-2022

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ

ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ


Σε δράσεις καθαριότητας στη Παπαδάτου προχώρησε ο Δήμος Ξηρομέρου, με την βοήθεια των συμβασιούχων από το συνεργείο Φυτειών του Δήμου Ξηρομέρου (Άγγελος, Βασίλης , Θοδωρής, Κώστας, Παντελής, Αλεξία και Γιάννης), του προγράμματος ανέργων ηλιακής ομάδας 55-67 του ΟΑΕΔ.

Με προγραμματισμό και ιεράρχηση καλύπτονται όλες οι Κοινότητες και αυτές οι δράσεις θα συνεχιστούν ανελλιπώς, γιατί όλοι οι δημότες δικαιούνται να παίρνουν υπηρεσίες από τον Δήμο στον οποίο πληρώνουν τα ανταποδοτικά τους.

Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό στους δημότες.


Εκ του Δήμου Ξηρομέρου











Σχόλια

  1. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 55 - 67 ΕΛΕΟΣ ΠΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πρόγραμμα 55-67 του ΟΑΕΔ το αξιοποίησε για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό η παρούσα δημοτική αρχή, με ελάχιστο οικονομικό κόστος για το ταμείο του Δήμου Ξηρομέρου, δίνοντας δουλειά σε συμπατριώτες μας, οι οποίοι παρεμβαίνουν στις Κοινότητες σε όλο τον Δήμο Ξηρομέρου, με έργο σημαντικό και ορατό στους δημότες.

    ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΙΗΜΑ ..
    Δεν έχετε να επίδειξη και τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαβάσαμε στο προφίλ του Δημάρχου ότι έγιναν επιδιορθώσεις στούς δρόμους της Παπαδάτου με ασφαλτο στις φωτογραφίες που ανεβάσετε δεν φαίνεται πουθενα καινούρια ασφαλτος..
    Μα πόσο ψέμα ποιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AKOMH KAI ΕΔΩ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΠΟΜΠΕΥΕΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ..
    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είμαι ένας εργαζόμενος σε αυτό το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ κανείς δεν μας ρώτησε αν θέλουμε να μας φωτογραφίζουν ..
    Οι πρωτοβουλίες είναι των διοικουντων του Δήμου ..
    Καποια στιγμη θα μιλήσουμε και έχουμε να πούμε πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΡΙΒΙΟ ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ΞΕΡΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ας φυτέψουν και κάνα πεύκο να επιδιορθώσουν τις ζημιές που η δημοτική αρχή έκανε στο δασύλλιο Παπαδάτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου