Το αστυνομικό μέγαρο του Αγρινίου απέκτησε απινιδωτή (φωτο, βίντεο)



Σε μια αξιοσημείωτη πρωτοβουλία προέβησαν ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας καθώς προσέφεραν  απινιδωτή στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Παραδόθηκε και τοποθετήθηκε μάλιστα σήμερα, Τρίτη 25 Οκτωβρίου, σε μια λιτή εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Αστυνομικό Μέγαρο Αγρινίου παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας, Δημήτρη Γαλαζούλα και πολλών ενστόλων.

 Παρούσα και εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ που παρουσίασε τον αυτόματο εξωτερικό απινιδωτή καθώς και σεμινάριο Α’ Βοηθειών.



Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Τσούνης παρουσίασε τις κοινωνικές δράσεις του Συνδέσμου και επισήμανε τη σημασία της σημαντικής αυτής κοινωνικής προσφοράς προς τους πολίτες.

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ.Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική η σημερινή μέρα γιατί όταν προ ημερών κατά την «Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης καρδιάς» βρέθηκα στην παρουσίαση από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ του αυτόματου απινιδωτή είδα από κοντά το ενδιαφέρον των πολιτών και πόσο σημαντικό είναι για την κοινωνία μας να υπάρχουν μέσα που μπορούν να σώσουν ζωές. Η προσφορά του αυτόματου απινιδωτή είναι μία ακόμη κοινωνική δράση προσφοράς των φαρμακοποιών προς τους πολίτες. Προτεραιότητα όλων μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής»

Δείτε τα όσα δήλωσαν ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας Θανάσης Παπαθανάσης, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου Δημήτρης Τσούνης και ο Αστυνομικός Διευθυντής  Δημήτρης Γαλαζούλας:







Σχόλια